Øg din fedtforbrænding

Jeg har hørt det mange gange før, men lige nu har jeg også læst i Fit Living at træning med vægte øger dit vægttab med hele 40%!!!! Det er fordi man på denne måde taber fedt, og ikke muskler. Er du en ad dem, der mingler med de store drenge i træningscenteret, eller tør du ikke rigtig, i frygt for at virke kikset? Efter min oplevelse med en personlig træning sidste år, med min fantastiske træner Lars, forsvandt min frygt. Det er altså vildt fedt at få nogle tips og specifikke øvelser, så man lige ved hvad man skal foretage sig, når man går ind i den afdeling af fitnesscenteret. Har du ikke råd til en personlig træner (det er dyrt, men utrolig effektiv – jeg savner det!!) kan du også få hjælp i dit fitnesscenter, til at få lavet et træningsprogram, eller du kan lade dig inspirere fra dette website.  Spring ud i det!!!! 😀 God lørdag!!

Leave a Reply