1.Januar 2016

Skærmbillede 2015-01-01 kl. 11.44.42

Happy New Year - time to go back home to bed #staysafe #happynewyear #youblush #beautyblogger #sararostrup

Ok, kun fjollede og uskarpe billeder af mig fra i går, og det skyldes ikke for meget champagne, for det var der ikke noget særligt af for mig. Jeg har nærmest været syg hele julen, først lungebetændelse og pencilen og da vi så kom retur til Danmark 28.december fik jeg jommen halsbetændelse også. Meget værre end lungebetændelse, da man slet ikke kan synke og jeg har ligget under en dyne, en fleecedragt og et uldtæppe og frosset de sidste par dage.
Egentlig havde jeg aflyst nytårsaften, men udover dagen 31.december efter et varmt bad og lidt flere panodiler, tog jeg mig sammen, laget en sort feline flick og duppet lidt glimmer i øjenkrogen og kom afsted til den længe planlagte nytårsmiddag med 10 andre vennepar (alle med børn). Temaet for nytårsmiddagen var asian twist. Så lækker mad vi fik; wontons, lynstegt tun, crispy duck pancakes, nytårstorsk med asiatisk twist, etons mess med passionsfrugt og sliders til natmad.. phuha.. – helt fantastisk – og jeg elsker temaer 🙂

Jeg valgte ikke at drikke i går og glad er jeg for det, da jeg begyndte at få det ret så dårligt igen udover aftenen. Fantastisk at bære min sovende søn Sølve ud i bilen og køre hjem i støvregnen, mens fyrværkeriet stadig blinkede på himlen.

Tusinde tak for 2015 – glæder mig til 2016 – er sikker på at det bliver et fantastisk år.

bd7cda637110ef695ce436cb368c7801

4 Responses to “1.Januar 2016”

 1. HeLene

  God bedring! Det lyder simpelthen så hårdt det sygdoms forløb, håber du har fået hvile og hygge hele dagen idag og snart bliver helt rask igen!
  Godt nyt 2016 og jeg glæder mig at følge med på bloggen!

  Reply
  • Sara

   I dag føler jeg mig meget bedre allerede, så det er dejligt. men tak for omtanken og for at du læser med 🙂 Rigtigt godt nytår!!!
   KH Sara

   Reply
 2. Kirsten V. N.

  Rigtig Godt Nytår kære Sara. 🙂
  Jeg ser frem til at følge med på bloggen igen i det nye år.
  Det glæder mig at du har fået det bedre.
  KH Kirsten

  Reply
 3. Mine

  rigtig god bedring 🙂 håber du har fået det bedre nu 🙂
  hvor er de der sjove figur pinde fra? 🙂

  Reply

Leave a Reply