I dag var jeg tidligt oppe og trene, før dagens tighte program gik i gang.

(Og hvor fantastisk er det ikke, når solen skinner og det er minus 15 grader? brrrr.)

Jeg hentet først bogen min hos Stockland and Martel, som iøvrigt slagtet bogen min (pigs!), og gik videre til Kramer+Kramer på 5th Av.

De var super søde, og elsket bogen min! (så forkellige kan man være!)

Dog er den amerikanske økonomi så dårlig før øjeblikket at agenterne har svært med at finde arbejde nok til de artister de allerede har signet. (ikke første gang jeg hører..)

De var vildt kede af at de ikke kunne tage mig ind lige nu, men ville jeg skulle komme tilbage om et par måneder. Ikke lige hvad jeg ville høre, men vores kemi var så god at jeg faktisk vurderer at gøre det.

Man skal ikke signet med hvem som helst – det er vigtigt at du klikker godt med din agent, for du kommer til at tale med vedkommende hver eneste dag..

Så gik turen videre uptown hvor jeg købte min billet til Miami! Jeg skal til Miami med danske Woman og lave 3 mode serier i starten av marts! 🙂 det blir fantastisk og jeg glæder mig meget!

Nu ligger bogen min hos Next.. Har ikke verdens bedste feeling med dem – meen de kunne være gode, da det er et godt navn og de har mange gode modeller også…..

Så kryds fingre!! 🙂

Leave a Reply