-2 i taljen

Billede 8

Oh yes – som jeg fortalte i sidste uge, var det dagen i dag hvor jeg skulle vejes, få målt fedtprocent og målt centimeter.(jeg bliver målt i taljen, og to steder på hofterne) Rimelig nervøs, da jeg ikke syntes der er sket særlig meget, til trods for anstrengelser i diæten og min sædvanlige træningsrutine på 3*ugen. Jeg fik faktisk hele min madplan gennemgået i dag, og jeg var lidt chokeret over hvor mange kalorier 5 tørrede abrikoser indeholder!

Billede 9

Jeg havde slet ikke overvejet at det faktisk er 5 hele (store) abrikoser, der er tørret og komprimeret til denne lille (sunde) snack…. som tilsammen giver næsten 300 kalorier!!! gisp! Det var en tankevækker for mig, og selv om jeg ikke skal leve som en nazi, er det meget godt at vide konsekvenserne når man “skejer ud” med noget så banalt som tørret frugt.. Vel, det blev til -2 cm i taljen, hvilket jeg er SUPER GLAD for!! alt i alt er der ikke særlig meget at se på vægten, faktisk ikke mere end 600 g., men min træner siger hele min attitude og motivation er ændret og et stille og rolig vægttab er det mest sunde og holdbare! jep jep – I keep on going! 🙂

Leave a Reply