2 x Pigedrøm i Opfyldelse

I går skete der to ting, der står øverst på mange små pigers ønskeseddel, inklusiv min egen. Jeg fik farvet håret lyserødt OG fik huller i ørerne!

Det lyserøde hår, er ikke så ukendt for mig – det har jeg jævnligt fået lavet on/off i mange år, i den fineste, mest sart My Little Pony lyserød med et hint af fersken, som bare Betty fra Saco kan finde ud af at mikse sig frem til med perfektion. Håret blev også klippet i en skarpere page, der ligger lige over skulderlængde.

En anden drøm som virkelig gik i opfyldelse, var at få huller i ørene. Det var min STØRSTE drøm i hele verden, da jeg var lille, men jeg måtte ikke for min far før jeg fyldte 12 år og selv betalte for dem. Det resulterede i et kæmpe smykkeskrin med selvlavede clip-ons af gamle knapper og klistremærke ørestikkere og et utal af prinsessetegninger hvor der ikke var nogen tvivl om at de havde de smukkeste øreringe i hele verden. (Nogle gange fyldte de også hele arket, men dem kunne min mor ikke grave frem fra gemmerne i går, da jeg spurgte. Men tjek lige disse tegninger ud – allerede den gang var jeg bevidst på både øjenskygge og læbestift 😉 )

Da jeg så blev 12 år og endelig fik lov til at få huller i ørene, skulle alle pludselig have TO huller i ørene. I hvert fald i det ene øret. Jeg boede på landet, så der var jo hellere ikke det store udvalg i ørering, så jeg begyndte pludselig at føle det var mere unikt at IKKE have huller i ørene, end at have det samme som alle de andre piger.

Så gik årene og jeg fik aldrig gjort mere med de huller… Da jeg var omkring de 20 år blev jeg dog piercet i begge ørene, helt på toppen af øret, som jeg måske også syntes (på daværende tidspunkt) var mere sejt og unikt end at have almindelige huller.

De sidste 5-6 år er der dukket vildt mange nye smykkedesignere op. Små mærker, der laver unikke og smukke smykker, som har trigget pigedrømmen i mig, fordi jeg lidt er en ravn som elsker alt der glimrer og jeg hungrer efter at købe små månestikkere, firkløvere og farvede ædelstede at putte i mine ører. Der findes stadig clips, men for at være helt ærgligt, det er hverken behagelig, praktisk eller særlig stort udvalg at finde, uanset om man leder i vintage eller på Asos.com.

SÅ i torsdags skete det – jeg fik endelig huller i ørene, nede hos The Old Barber Shop sammen med min veninde Hanni (som fik sit 3 huil i begge ører)
Så skal der snart shoppes øreringe….. Yes!

7 Responses to “2 x Pigedrøm i Opfyldelse”

 1. Nanna

  Haha, fantastisk med huller i ørerne. Det var min STØRSTE drøm (jeg lyver ikke), da jeg var lille. Alle mine veninder måtte og jeg måtte først da jeg var 15 år – ja, 15 år for min far. Ej, hvor var jeg ked af det. Så ked af det, at jeg dengang som 13-årig fik min rebelske veninde til at have hul i øret på mig med en nål. Jeg græd og skreg vildt og min mor kom ind. Forfærdelig aften (indsæt grine-smiley). Jeg fik så lov til det som 14-årig, fordi min storesøster også fik lov et år før, og jeg bruger det ikke så tit nu, men er stadig glad for det! Og husker bestemt også som dig, at sidde med klips øreringe, og sidde og hænge dem op foran ørerne og hele tiden tegne store flotte øreringe. Det ér smukt synes jeg! 🙂 Sjovt at læse din historie Sara. God jul.

  Reply
  • Sara

   Ha ha ha ha… sjovt! Godt man ikke var alene om at have en streng far. Jeg fik så aldrig huller i ørene med nål og isterninger, meeeen jeg var da flittig fremme med nålen selv, for at hjælpe mine veninder. Hold da op! Fatter ikke at jeg turde det!?!? KH Sara

   Reply
 2. HeLene

  Åh, sjov det ligner lidt min historie. Og hvor sødt at dele de tegninger, de sko med hæl er bare så <3 <3 <3 Så fint! Og jeg synes det nye hår er så fint, får helt lyst at klippe mit kortere, så jeg får det samme bounce!
  Glædelig jul til dig og din familie!

  Reply
  • Sara

   Så hyggeligt!!! Vi er ikke alene… men er virkelig bare SÅ glad og stolt over mine huller, tænk i en alder af 35 år! ha ha… Tusinde tak for ros og for alle dine hyggelige kommentarer Helene! Book en tid ved frisøren – håret vokser jo ud igen og forandring fryder 😉 KH Sara

   Reply
 3. carina

  Skønne tegninger, haha!
  Og tillykke med hullerne i ørene og det fine hår. Åh, hvor er du altså smuk og sød på dine julekalender videoer (jeg har i øvrigt aldrig deltaget i nogle konkurrencer, da jeg bor i USA, og derfor går ud fra at jeg ikke kan deltage….eller hvad?). Uanset hvad, nyder jeg at se dine videoer 🙂

  Reply
  • Sara

   Ha ha ha.. ja ikke! Børnetegninger er bare de bedste! 🙂 Tusinde tak for ros på videoerne. Jeg tror egentlig ikke der er nogen geografisk begrænsning på deltagelse i konkurrencerne, så du skal bare kaste dig på 🙂 Tak for at du følger med! KH Sara

   Reply
 4. Mathilde

  Hvor er det sjovt at høre den historie. Og ja, man kan godt se på tegningerne, at interessen for skønhed startede tidligt ?
  Min egen historie om huller i øerne er, at jeg havde fået lov af min mor til at få huller i øerne, når jeg fik min første menstruation. Det skete så, da jeg var 13 år, men fordi jeg havde fortalt mine veninder om aftalen med min mor, så syntes jeg ligepludselig at det var enormt flovt, for så kunne alle jo se, at jeg havde fået min første menstruation. Logik for en 13-årig pige. Året efter tog jeg mig alligevel sammen og så fik jeg lavet to huller i hvert øre, for lige at understrege, at jeg altså var “voksen” ?

  Reply

Leave a Reply