SPA: Charming Seaview at Ystad Saltsjöbad

Skærmbillede 2015-04-26 kl. 08.41.22

Svensk idyl og sommerhusstemning på værelserne. // Charming swedish style..

Skærmbillede 2015-04-26 kl. 08.42.03

Og udsigten fra værelserne ud mod havet kan næsten ikke blive bedre. Ren terapi! // Wonderful view from seaview rooms.

Skærmbillede 2015-04-26 kl. 08.42.14

Back to school. Dagen var pakket med trends og information om L’Oréals lanceringer for efteråret 2015. Essie, Maybelline og L’Oréal Paris byder på masse lækre produkter. Glæder mig især til de lækre lipglosser fra L’Oréal Paris der lander i butik i september, med hele 5 forskellige teksturer. // Back to scool with L’Oréal, hearing about launches for fall 2015 and trends.

Skærmbillede 2015-04-26 kl. 08.42.35
Jeg rejser aldrig uden disse tre favoritter i min toilettaske // I never travel anywhere without these favorites.

Skærmbillede 2015-04-26 kl. 08.49.21
Restauranten er indrettet, som resten af hotellet, i hjemlig, charmerende stil. Tjenerne er super venlige og maden overraskende god. // The restaurant is charming and rustic, the staff is friendly and food delicious.

Skærmbillede 2015-04-26 kl. 08.47.28
Selv om jeg i princippet kunne sove til kl.8.30, vågnede jeg 5.40… Heldigvis var det synet af denne smukke solopgang der mødte mig. // I could have slept untill 8.30, but woke up at 5.40 #lifewithkids. Lucily I got to see this magic sunrise from bed.

Skærmbillede 2015-04-26 kl. 08.43.54

Og ja… siden jeg vågnede så tidligt, gjorde jeg det sgu. Jeg hoppede i havet. Eller det vil sige, jeg løb i fra strandkanten, da stigen fra badebroen var ødelagt. Koldt og opfriskende, men ikke så slemt faktisk! // Since I woke up so early I did it. I jumped in the sea! Cold and refreshing, but not to bad actually! 

Skærmbillede 2015-04-26 kl. 08.46.53

Jeg var på Ystad Saltsjöbad for et par dage siden sammen med resten af skønhedsjouranlisterne og bloggere fra Danmark.
L’Oréal inviterede til trendseminar og for at vise nyheder og efterårslanceringer fra Essie, Maybelline og L’Oréal Paris.

Jeg har været på Ystad for flere år siden, men jeg kommer gerne tilbage med min mand snart. Det er til at betale og virkelig et sted hvor man kan genoplade batterierne, få slappet af og plejet kærligheden. Og det bedste er, at det kun er lidt over 1 times kørsel fra København.

ENGLISH:
Last week I was invited til Ystad SPA together with several beautybloggers and journalists from Denmark, to hear about trends and see the coming launches from L’Oréal’s brands Essie, Maybelline and L’Oréal Paris. 
I really love this place. I’ve been here before a couple of years ago. It’s affordable, but luxurious and definitely a place where I want to go again soon with my husbond to recharche my batteries and relax.

6 Responses to “SPA: Charming Seaview at Ystad Saltsjöbad”

 1. Malene P

  Hej Sara,
  Hvor køber du den lille oribe spray henne? God søndag 🙂
  BH Malene

  Reply
  • Sara

   Hej Malene, Jeg har fået min i gave, men jeg regner med at de fleste af deres forhandlere har dem. Helt sikkert her til sommersæsonen hvor folk skal ud og rejse. KH Sara

   Reply
 2. amalie

  Hvad har du på læberne på første billede? Så flot farve!

  Reply
  • Sara

   Hej Amalie,
   Det er Chanel Rouge Coco 77 Jersey Rose. Virkelig fin til hverdag! KH Sara

   Reply
 3. Mathilde

  Det ser også helt fantastisk ud på billederne – det må blive skrevet på listen over ønsker i den kommende tid 🙂 Der er vist også noget med, at toget kører lige forbi, så os uden bil også nemt at komme til Ystad Saltsjöbad.

  Reply
  • Sara

   Lige præcis! Første gang min mand og jeg tog dertil, tog vi faktisk toget. Det er ca 10 min at gå fra togstationen 🙂 KH Sara

   Reply

Leave a Reply