Boost Your Christmas With Yoga

Vi kender det alle. Man har spist og drukket lidt for meget (ikke vand;)) og rørt sig for lidt. Her er et par tips, til hvordan du kan få boostet din energi og sat gang i kroppen igen.

Boost din blodgennemstrømning

Start dagen ved at booste din naturlige udrensning. Du kan enten bruge en hjemmelavet scrub af kaffegrums eller en hamp handske, eller for eksempel den skønne Recharge Ionic tørbørste fra Karmameju. Scrub eller børst nedefra og op og før altid børsten hen mod dit hjerte. Det sætter gang i dit lymfesystem og øger blodgennemstrømningen i hele din krop.

Drik vand!

Din krop er på overarbejde og arbejder hårdt på at fordøje alt den fede julemad du har spist. Vand genopbygger og giver nyt liv til dine celler så prøv at se om du kan drikke 6-8 glas vand i dag. Hvis du synes det er kedeligt at drikke vand eller har svært ved at få det gjort, så er et af mine bedste tips at lave en stor kande vand med ca 1/2 tsk cayenne peber og en citron skåret i både. Det smager fantastisk og sætter gang i din forbrænding.

Spis morgenmad
Mange er måske fristet til at springe morgenmaden over, så der er plads til fx en lækker julefrokost. Husk altid morgenmaden, så dit blodsukker forbliver stabilt hen ad dagen. Selvom det måske lyder kedeligt, er en llile portion havregrød en rigtig god start på dagen. Pift den op med æblegrød, kanel, mandler eller rosiner.

Tre yoga øvelser
Yoga og dybe vejrtrækninger er fantastisk for din krop og sjæl.

camel pose
Camel pose: Denne øvelse skaber plads i din overkrop og kan lindre mavekramper.

Cat pose
Cat pose: At trække vejret dybt i cat pose, hvor du skiftevis svajer og bøjer ryggen, vil massere dine organer. Den kan også sætte gang i maven…

Yoga
Seated spinal twist: Denne øvelse udstrækker din lænd og skuldre og har en udrensende effekt.

Gå en tur
Hvorfor ikke foreslå familien at I går en lang tur efter frokosten? Det er hyggeligt for både børn og voksne at komme ud og gå lidt. Før I tænker jer om har I garanteret allerede gået i 1 time.

Jeg håber I alle får en rigtig dejlig 2. juledag.

One Response to “Boost Your Christmas With Yoga”

  1. HeLene

    God ide!
    Glædelig juledage til jer alle! <3

    Reply

Leave a Reply