Beautifuls Legs With Foundation

Så kom sommervejret for alvor og jeg havde min første dag på stranden i dag. Det kommer altså bag på mig hvert år, når jeg skal flashe mine bare ben for første gang efter en lang vinter, og jo ældre jeg bliver jo mere har jeg (desværre) at skjule. Reality bites, auch!
En ting, er at jeg selvfølgelig lidt fortryder jeg ikke har trænet mere i vinters (eh he…) en anden ting, er at der er flere og flere sprængte blodkar og ujævnheder jeg ikke syntes er så flot akkurat… især på starten af sommeren hvor vinterblegheden nærmest er blendende.

MEN der er håb og der er råd, heldigvis, og her er 3 cremer jeg ELSKER og som er intet mindre end foundation til kroppen. Det lyder måske skørt, hvis du ikke har noget som helst at dække, men HVIS du har, er dette genialt. Det virker som et lille viskelæder på huden og udjævner og giver lidt mere farve end du i forvejen har og smitter IKKE AF på tøjet.

Skærmbillede-2016-05-07-kl.-19.56.23

Jeg er NØDT til at nævne denne creme igen, igen – bare fordi det er min absolutte favorit! Den giver min blege hud lidt farve, den skinner og reflektere lyset med lidt shimmer og den dækker ret så fint over ujævnheder i huden. Man føler sig ret og slet bare lidt lækrere med denne på bentøjet, og den smitter ikke af (måske ikke liiige gnide dig op af et hvidt håndklæde, men altså…)
Mineral Illuminating Body Lotion fra Youngblood, 410 kr.

mac-face-and-body-foundation

Dette er hemmeligheden bag modellernes smukke hud på catwalken, både i ansigtet og på kroppen. Det er nok den foundation, der er bliver brugt mest backstage i årenes løb. Den er kult, den er et must og den er intet andet end uundværlig i mit kit. Dette er en klassisk foundation som kommer i mange farver, så her skal du lige have lidt hjælp, men jeg vil anbefale dig, at købe en farve som du også kan bruge i ansigtet – fordi den er så lækker. Det er let dækning, masser af fugt og en foundation som ikke kan mærkes på huden, overhovedet! Fås i 50 og 120 ml.
Face and Body Foundation fra MAC; 295 kr. for 120 ml.

Skærmbillede 2016-05-28 kl. 22.32.37

Selvfølgelig vil jeg anbefale en budgetvariant også, og den kommer fra Rimmel. Denne har man kunne få i skiftende varianter i mange år, men i år fås den i en mat variant, hvis du er mere til det end shimmer. Jeg har ikke personligt prøvet denne matte variant, men jeg syntes den var værd at nævne her, da det er dejligt med et alternativ til dem der ikke bryder sig om shimmer. Det skal lige siges, at den stadig fås med shimmer, hvis du hellere vil have den og den er ganske udmærket og helt vandfast!
Sun Shimmer Instant Tan Wash Off Matte fra Rimmel, 80 kr.

PSSST! det skal lige nævnes – alle disse tre cremer, er IKKE selvbrunere, så de kan/og skal skal vaskes af.

4 Responses to “Beautifuls Legs With Foundation”

 1. YB

  Hej Sara
  Hvilken vil du anbefale til gamle ben, hvor der er rigtig meget, der skal skjules – har prøvet Dermablend, men den virker for tør/make-uppet…

  Reply
  • Sara

   Hej! Dermablend er nok mit bedste bud. Hvad med at mikse den med lidt bodylotion? KH Sara

   Reply
 2. Sara

  Den fra youngblood er straks skrevet på ønskelisten. Har flere år været meget glad for den fra Rimmel, blandt andet til at give blege vinterstænger et pift og glød til bryllupper. Men en anden variant til samlingen skader vel ikke 🙂

  Reply
 3. Gitte

  Hvor holdbare er de nu i det skønne sommervejr? Risikerer man følelsen af at de smelter ligesom visse solcremer?
  Øvrigt tak for en interessant blog, hvor jeg har fundet mange gode tips og inspiration!

  Reply

Leave a Reply