3 creameyeshadows that lasts and lasts and lasts…

Skærmbillede 2014-09-30 kl. 20.47.02

Dem der kender mig, ved at jeg er vild med cremeøjenskygge. Og den må gerne leve, glide rundt og lægge sig i striber, det gør mig ikke spor og faktisk syntes jeg makeuppen bliver lidt mere rå af det. Og hvis det skulle være helt skidt, er det ikke noget et strøg med pegefingeren ikke kan gøre noget ved. MEN, det er mange der spørg mig om cremeøjenskygger der HOLDER, og dem får I her:

Bobbi Brown Long-Wear Cream Shadow // MAC’s Pains // Maybelline Colour Tattoo.

ENGLISH:

Those who know me, know that I love both wearing and working with cream eyeshadows. I don’t mind them creasing a bit or melting, I only think this makes the makeup more alive and raw, and theres nothing a swipe with your fingertip can’t fix in a second. BUT, there are many people that ask me for the best and most longlasting cream eyeshadows, so here you go:

Leave a Reply