3 fantastiske fra Jason Wu

Jeg havde lidt bestemt mig, for ikke at vise looks fra modeugerne, der er i gang i NY lige nu, fordi jeg vil fokusere på FORÅRET, som er foran os – MEN hvis det er virkelig genialt, kan jeg jo hellere ikke lade være. Jason Wu, en af Michelle Obamas yndlingsdesignere, som jeg også selv har lavet makeup for under modeugen i New York, viste denne simple smokey, faktisk mørke lille makeup. Hvis du kigger godt efter, kan du se at makeupartisterne har duppet guld midt på øjet, som kun lige anes. SMUKT! Håret, er også virkelig fint. Klassiskt i midterskillning og en twist i nakken. Odile Gilbert, som er hårstylisten brugte en blad stensil og sprayet med guld, så håret fik et fint print i nakken. Virkelig fint!

Og så er jeg virkelig blevet forelsket i denne blondehætten! Give me!!

Leave a Reply