3 New Ways To Wear Blush

Lægger du altid blush på den samme måde? Hvis du er frisk på at prøve noget nyt, kan du overveje at give dig i kast med en af følgende teknikker næste gang du skal lægge makeup:

“STRIPPING”

Stripping blush

En ny tendens indenfor blush er “stripping” –  at lægge blushen i en stribe fra kind til kind henover næsen. Dette look vil give dig et fint, sommerligt udtryk og se mere naturligt ud end hvis du kun kommer det på kinderne. Det mest naturlige vil være at bruge en solskinspudder eller en blush med brunlige, gyldne undertoner.

Tip! Spar på blushen til dette look – less is more.

Blush, Nilens Jord, 702, 160 kr.

GO LOW

Skærmbillede 2016-02-17 kl. 22.02.00

For at skabe dette udtryk, skal du lidt tænke blushen som en slags contour, men hvor blushen går lidt højere op og hen over dine kindben, ikke kun ligge under kindebenet som en skygge. Det vil se ud som om du lige har været ude i kulden og dine kinder naturligt er blevet blussende. Vælg en farve, der ligger tæt op af hvordan dine kinder naturligt vil se ud når du har været udenfor.

Pot Rouge for Lips and Cheeks, Rose, Bobbi Brown, 220 kr.

I HÅRGRÆNSEN

i hårgrænsen

Børst forsigtigt lidt blush ved hårgrænsen omkring din pande. Du skal kun bruge en ganske lille smule. Dette udtryk vil give balance til dit ansigt og give ekstra glød til ansigtet. Gør det med en blush om vinteren og skift ud med en bronzer eller et mat contour produkt om sommeren.

Blush, Peach, Tromborg, 140 kr.

6 Responses to “3 New Ways To Wear Blush”

 1. HeLene

  Spændende, dette vil jeg eksperimentere med, Har ligesom troet at der kun var en måde at lægge blush på! Fedt!

  Reply
 2. Mathilde

  Supergodt med en opfordring til at bruge blushen lidt forskelligt 🙂 Jeg veksler egentlig mest mellem “det friske look” og det lidt mere sexede look, hvor jeg både bruger blush og en smule contour, men der er godt at blive mindet om, at man sagtens kan eksperimentere lidt med tingene for at få forskellige udtryk.

  Reply
 3. Lise Jørgensen

  de metoder vil jeg prøve, men jeg synes ofte det er svært at finde en farve der er rigtig god når man er lidt rødbleg om vinteren.. Har du nogle tips? Evt et indlæg om god vintermakeup 🙂

  Reply
 4. Helle Andersen

  Skønt med nye ideer.

  Reply
 5. Helle Rick

  Meget flotte billede og tak for de nye penselstrøgs-metoder 🙂

  Reply
 6. anette

  Hold da op en pæn eyeliner modellen har på, på det sidste billede. Kan du komme med nogle eksempler på denne eyeliner?
  Tænk at et indlæg om blush, har givet mig lyst til at købe en farvet eyeliner :p

  Reply

Leave a Reply