5 Foundations For Velvet Matte Skin

SPONSORERET

Er du en af dem, der sværger til mat hud har du hældet med dig. Der er nemlig kommet en masse gode foundations på markedet, som giver en ensartet og smuk mat hud, uden at det føles som en maske. Her er de bedste, efter min mening:

Nars Velvet Ting

Velvet Matte Skin Tint, Alaska Light 2, NARS, 295 kr. Fås hos Sephora.
Velvet Matte Skin Tint er en nyhed fra Nars og er en farvet dagcreme, jeg er blevet ret glad for. Mange farvede dagcremer giver et mere dewy look, men denne gør huden fløjlsblød og mat, uden at dække for meget.

Loreal foundation

Infallible Matte Foundation, L’ Oréal, 135 kr.
En meget let og tyntflydende foundation fra L’Oréal Paris, som dækker ret godt ujævnheder i din hudtone, uden at give maskeeffekt.
Clarins Ever Matte Foundation

Ever Matte Foundations, Clarins, 275 kr.
Denne foundation er oliefri og god hvis du har kombineret eller fedtet hud. Minimerer synlige porer og absorberer overskydende talg.

Rimmel Stay Matte

Stay Matte Foundation, Rimmel, 70 kr.

En foundation med en lækker mousse-agtig konsistens, som er nem at påføre og føles let på huden.

Chanel perfection lumiere velvet

Velvet Foundation, Chanel, 370 kr. Fås i Magasin eller Matas.
En let, oliefri foundation, der giver et smukt, langtidsholdbart og ikke mindst mat finish. Den er perfekt til normal til fedtet hud. Den er ret flydende så læg den eventuelt med en pensel eller start med lidt af gangen og byg den op.

 

One Response to “5 Foundations For Velvet Matte Skin”

  1. HeLene

    Kan det være rigtig at jeg hørt et sted at Loreals kan oxidere, skifte farve på huden hvis man har olieret hud? Har du erfaring?

    Reply

Leave a Reply