5 Minute Danish Beauty Award Makeup

I forårs besluttede jeg mig for at lave en lynvisit til årets Danish Beauty Award. Dørene åbner nemlig 1 time og 15 minutter inden showet, hvor folk ankommer, får en drink og får taget billeder. Jeg besluttede mig derfor, for at tage turen forbi Tivoli kongrescenter for at sige hej til venner og kollegaer og få lidt luft til hovedet. Det gik SÅ fint. Jeg var væk 1,5 time, mens drengene hyggede med pandekager der hjemme. Lillebror vågnede selvfølgelig i det sekund jeg gik ud af døren, men fik en flaske og så var han godt tilfreds. Yes!

Dem der kiggede med på stories på instagram i går, fik se hvilke hudplejeprodukter jeg brugte inden min makeup, og at jeg siden hen lovede at lægge makeup credits op. Ikke fordi det var noget specielt overhovedet. Lad mig bare kalde det for;

5 Minute Danish Beauty Award Makeup
(mon ikke jeg var den eneste til den aften, der lavede makeuppen med fast forward speed, ha ha..,)

Hud:
Dream Pure BB Cream fra Maybelline

Concealer:
Skin Retouch fra Giorgio Armani
&
Touche Eclat fra YSL

Kindben:
Blush, Vintage fra Tromborg

Highlight:
Chubby Sticks, Vintage Rose fra Nilens Jord
(egentlig til læberne, men SÅ fin som hightlighter.

Øjne:
Pearlglide Intense Eyeliner, Black Swan fra MAC
&

Kohl, Smolder fra MAC
(på den våde kant)

Bryn:
The Brow Multitasker fra Estée Lauder
&
Brow Artist Plumper fra L’Oréal Paris

Mascara:
Sumptuous Knockout Mascara fra Estée Lauder

Læber:
Soft Matte Lip Cream, Prague fra NYX

Hoppede i denne mørkeblå velour/silke kjole fra H&M, som jeg købte mens jeg var gravid. Bøjlen er fra Nomess.

Malingspletter på gulvet i gangen… de bliver snart malet over, snart…. Sandaler i rosa velour fra Notabene og glimmersokker.

Mødte lige team Karmameju før showet; Mette, som er grundlægger af Karmameju vandt prisen som årets ildsjæl – kæmpe tillykke! Christina laver PR for mærket og går på barsel liiiige om lidt. Glæder mig ekstra meget til det, da hun bor et stenkast fra mig. Hurra for kaffe i haven og masser af hygge fremover! Sofie Jørgensen er freelance skønhedsskribent. 🙂

3 Responses to “5 Minute Danish Beauty Award Makeup”

 1. Ninette

  Smukke dig! Har et spørgsmål:
  Hvilken face mist vil du anbefale? Har prøvet med Rudolph Cares, men synes min hud kløede efter brug… Har læst meget godt (mest fra din blog) om Jurliques rosewater mist – er der andre kandidater?
  Mvh og fortsat dejlig weekend til dig og dine <3

  Reply
  • Sara

   Hej Ninette, Jurliques Rosewater er superdejlig, men det er altså også Beauty Elixir fra Caudalie, som er min absolutte favorit. Ikke billig, men virkelig til at blive afhængig af og super dejlig! VH SAra

   Reply
 2. Ninette

  Taak for svar 🙂 Har købt Jurliques og uhmmmm er allerede svært afhængig af den – må ønske mig Caudalies i fødsesldagsgave – den lyder super skøn i de indlæg du har skrevet om den <3

  Reply

Leave a Reply