5 Vinter Foundations

Ok, så kom kulden damer! Og jeg er nødt til at krybe til korset og indrømme, at jeg har brug for en mere dækkende foundation. Jeg er normalt ikke til dækkende foundations, da jeg syntes huden skal ligne hud og ikke makeup, men jeg må også sande, at min rødmossede hud ikke ser pæn ud.

Jeg har udvalgt de foundations jeg syntes dækker på en naturlig måde, uden at føles og synes som en maske, men stadig giver huden en mere ensartet tone. (eneste foundation her, som giver et mat look, er Fit Me, de andre er mere fugtgivende)

skaermbillede-2016-11-10-kl-11-45-38

Time Frame Future Resist Foundation SPF 20 fra Delilah, 339 kr. eller nærmeste danske forhandler tel: 3619 1906

Sublimage Le Teint Ultimate Radiance-Generating Cream Foundation fra Chanel, 1.100 kr. hos Magasin Kgs.

Sheer Glow Foundation fra Nars, 320 kr. hos Sephora eller her.

Mineralize Moisture Foundation SPF 15 fra MAC, 295 kr.

Fit Me Foundation fra Maybelline, 70 kr.

 

5 Responses to “5 Vinter Foundations”

 1. Matilde

  Hej Sara.
  Jeg bruger normalt Dior Skin Nude foundation, med let dækning, og jeg knuselsker den, Man kan godt bygge den op, men jeg kunne måske også godt bruge en der dækker lidt bedre. HAr du et forslag til en der minder lidt om den?
  Knus

  Reply
 2. Louise

  Har du et bud på en budgetvenlig foundation, der ikke matterer huden, men netop er meget fugtgivende og samtidig dækkende? vh

  Reply
 3. Trine

  Jeg er helt vild med den fra Mac, når min hud trænger til lidt mere dækning. Den giver sådan et lækkert dewy look unden at være for skinnende!

  Reply

Leave a Reply