80 20 reglen

 

Ej, hvor var det hårdt at stå op i morges kl.6!! Så kan man virkelig mærke den ene time der forsvandt med sommertid – men heldigvis bliver det lysere om et par uger, om morgenen også. Jeg gav den lidt mere gas i træningscentret i morges, end jeg plejer, og afsluttede min styrketræning med 10 minutters intervalløb. Jeg er ikke så god til at løbe, da jeg let får ondt i knæerne, men jeg prøver at træne dem op, med løb i små doser. Jeg vil lige sige, at mit mål er ikke at tabe mig, men at komme i god form, være sund og  passe godt på min krop. Mht kost, vil jeg prøve at leve efter 80 20 reglen, som går ud på at leve sundt 80 % af tiden, og tillade mig at synde lidt mere 20 %. Det udgør vel 1 1/2 dag af ugen. Jeg kommer ikke til at kutte alkohol ud helt endnu, selv om jeg  ved hvor meget det har at sige for min forbrænding…… Den er lidt svær i forhold til sociale begivenheder, men jeg vil helt sikkert prøve at lægge ind flere alkoholfrie weekender. Kan I huske at jeg tabte 1,7 kg. på 14 dage sidste år, da jeg var godt i gang med træningen? Læs om det her.

Leave a Reply