A beautiful face

Glædelig jul! Jeg håber I alle sammen hygger. Jeg er godt på plads hjemme i Norge og solen skinner. Jeg tænkte at dele min latest obsession med jer, nemlig olie ansigtsrens. Perfekt til vinteren når huden er ekstra tør, da olien ikke blot renser og fjerner makeup, men også plejer huden og gør den blød og mere elastisk. Det føles nærmest som om man får et ekstra lag creme på. Her nu er de her mine favoritter;

Shu Uemura Cleansing Beauty Oil – desværre ikke at få i DK endnu, men forhåbentlig når Sephora kommer næste år (kryds fingre) Jeg fik en lille tester af denne da jeg var i London, oh my oh my, hvor er den lækker. Fjerner al makeup og gør huden lækker og blød.

Amazing Space Sweet Almond Cleanser – dette var produktet der fik mine øjne op for olie rens (hvorfor tidligere ved jeg ikke, jeg elsker jo olier!). Tynd og effektiv olie der fjerner makeuppen uden af gøre huden fedtet!

Leave a Reply