A Fresh Looking Monday

Ahh mandag. Så kom vi igennem 1.søndag i advent og i morgen er det 1.december. Fik jeg sagt, at jeg ELSKER december og i morgen starter verdens bedst julekalender, med FANTASTISKE gaver, hver dag helt frem til juleaften.

Mandag er altid lidt hård ved en, men jeg har lige opdaget denne perle af en ny concealer fra Estée Lauder, Double Wear Brush On BB Glow. Jeg har brugt min i lidt over 1 uge nu og jeg er ret imponeret over hvor frisk den får mig til at se ud og hvor flot den lysner op huden, rundt omkring øjnene.
Den fungerer, ligesom de mange andre lysreflekterende concealers, og minimerer fine linjer og dækker mørke rander, uden at krakelere. Den er god til hverdagsmakeuppen, trætte mandag morgener, som det fine sidste touch i festmakeuppen og til dagen derpå – uanset om du har danset hele natten eller været oppe med små børn.

Concealeren kommer i 4 farver. Jeg bruger 2C LIght Medium.

Double Wear Brush On BB Glow fra Estée Lauder, 265 kr.

2 Responses to “A Fresh Looking Monday”

  1. Ann-Sofie

    Har du en guide til hvor det er hensigtsmæssigt at lægge den, så den gavner mest?

    Reply

Leave a Reply