A little fashionbreak

Halloooo! Jeg løber rundt i New York (godt jeg har sneaks med) og har slet ikke haft tid til at blogge! Manhattan er altså lidt større end man lige tænker, alt tager lidt længere tid end man lige har planlagt og jetlag er ikke så nemt at overkomme som man lige tænker. Har vågnet kl.5 hver morgen indtil videre og gået kold kl.20. Forhåbentlig og mon ikke det bliver bedre og bedre hver dag. I dag havde jeg et par timer til shopping (hurra for søndagsåbent), lige nøjagtigt 3 butikker hvor der blev shoppet godt igennem – Maje (favorit fransk tøjmærke og 50%), Marc Jacobs og Sephora (ofcourse). Griner lidt når jeg ser billedet, der er meget læder, ha ha.. Jeg fortæller mere om produkterne senere og min oplevelse i Sephora! (hurrraaaaaa for at de snart kommer til DK!)

Leave a Reply