A Message from Lise Eldridge

Skærmbillede 2015-11-25 kl. 19.44.14 Skærmbillede 2015-11-25 kl. 19.44.52lancome-announcement-lisa-eldridge

Ho ho ho…. hvor heldig kan man egentlig være!! Julen kom godt nok tidligt i år… I dag fik jeg en pakke ind døren med makeup artist og Youtube queen Lisa Eldridge’s nye bog Face Paint, samt en personlig hilsen. Wuhuuuu!

Jeg har aldrig mødt Lisa personligt, men jeg lavet et interview med hende over telefon for 4 år siden for Eurowoman. Det var inden hun blev mere alment kendt, men stadig mens hun havde godt fodfæste i Youtube’s univers, med hendes yderst professionelle og lærerrige makeup tutorials som hun startet med tilbage i 2009.
Bogen Face Paint er ikke en biografi om Lisa, men en bog om makeuppens historie. For dem der følger med på Lisa’s hjemmeside, ved måske at hun har en kærlighed for vintagemakeup og i bogen får man altså masser af baggrundsviden om makeup og dens historie helt fra Oldtidens Grækenland over Hollywoods Golden Age og frem til dagens Kina og fremtidens makeuptendenser.

En bog  og oplagt julegaveide for rigtige makeup og beauty nerds. Køb den her.

Lancome_spring_2016_makeup_collection1

I starten af 2015 blev Lisa udnævnt til at være Lancômes Creative Director for Makeup og til foråret får vi se den første ordentlige høst for det samarbejdet, nemlig hendes første makeupkollektion for Lancôme – “From Lancôme with Love”. Her får I et lille sneak peek af kollektionen, fyldt med pasteller. Dem kan vi kigge mere på i starten af 2016. Nu kan jeg ikke tænke på andet end jul og festmakeup.

4 Responses to “A Message from Lise Eldridge”

 1. Rikke

  Uha hvor du heldig, den står osse på min ønskeseddel i år.
  Også er den jo smadder flot som coffee table book ❤️

  Reply
  • Sara

   Det er den i hvert fald. Og meget lærerig, hvis man interesserer sig for makeup 🙂

   Reply
 2. Camilla

  Jeg er kæmpe fan af Lisa Eldridge og glæder mig så meget til at se de ting, hun får lavet for Lancôme i fremtiden. Forårskollektionen ser i hvert fald yderst lovende ud (:
  http://cammi.dk

  Reply
  • Sara

   Jeg syntes også det er godt spottet og satser af Lancôme. Er sikker på at vi kommer til at se rigtig mange fine ting fra samarbejdet fremover 🙂

   Reply

Leave a Reply