About Last Night – Danish Beauty Award

I går gik Danish Beauty Award af stablen for 9.gang. Jeg gik for nude læber til smokey eyes.. en klassiker med Color Riche nr. 235 fra L’Oréal Paris.

blonde-wella-instagmatic-youblush blonde-wella-instagmatic-youblushblonde-wella-instagmatic-youblush-ganni-san-pedro

Håret er igen blevet lyserødt med samme farve som sidst jeg fik det farvet. En helt transparent, lidt kold, sand-agtig farve som er lavet med Wellas Instamatic farve Pink Dream ovenpå lyse striber. Den lyserød farve er en slags filter farve, som vaskes ud efter ca. 10 hårvask og som min frisør Betty er ekspert i at få helt rigtig. Ingen skarp farve, bare helt lækker, udvasket lyserød.

Kjolen blev ændret i sidste øjeblik, fremfor de to jeg viste frem på min instagram @sarayoublush og blev til dette smukke, to-delte sæt fra Ganni som jeg er helt forelsket i.

ENGLISH:
This is my look from yesterdays Danish Beauty Award. I went for classic smokey eyes and a nude lip that made my romantic outfit from Ganni and edge.
I’m also loving my new haircolor. It’s the same one that I had last time, Wella Instamatic in Pink Dream – a color touch that will wash out after aprox 10 hair washes.

7 Responses to “About Last Night – Danish Beauty Award”

 1. liv

  Super fint outfit!
  Tænkte på den selvbruner fra St Moriz, er den med skum eller spray bedst til ansigtigt/halsen?
  Og hvis det er sprayen hvordan apply’er man den så? Skal man bare spraye eller også smøre det ud med handske? 🙂
  Håber du kan hjælpe!

  Reply
  • Sara

   Hej Liv,
   Jeg bruger ikke selvbruneren til ansigtet, kun til kroppen.. Jeg foretrækker denne her til ansigtet http://youblush.com/glow-bronze-and-spf-in-one/ som giver masser af glød og farve, men uden at det er permanent. Selvbruner i ansigtet skal man være lidt forsigtig med, efter min mening… og hvis jeg bruger det, mikser jeg altid 50/50 med en ansigtscreme for at ikke bliver for overrasket over et for tanned resultat.
   Jeg foretrækker spray selvbruner og smører/jævner ud med tanning mitt (special handske) eller engangshandsker som jeg køber på apoteket.
   Håber svaret var OK.
   KH Sara

   Reply
 2. Sabine

  Hej Sara
  Du har sikkert skrevet om det før, eller svaret på det et hav af gange, men jeg kan ikke lige finde det, så nu spørger jeg 🙂 Hvor får du ordnet dine bryn? KH Sabine

  Reply
  • Sara

   ha ha.. ja, jeg har, men det er jo ikke nemt at få det hele med. Jeg sværget til Gulle hos Clinique Belnatur i Hellerup, men hun er desværre stoppet. Nu ordner jeg mine bryn selv med Hanne Bang farve og pincet, plus bryngele fra L’Oréal.
   andre gode brynsteder som jeg gerne anbefaler videre er Anita Falslund, Brow Wow og Beauty Avenue på Frb.
   KH Sara

   Reply
 3. Christiane Brøchner

  Åh hvor smukt og helt perfekt – både makeup, hår og kjole er bare lige i øget!

  Reply
 4. Marie-Louise Jønsson

  Nej hvor ser du bare super godt ud. Virkelig et smukt kjolesæt 🙂 ml

  Reply

Leave a Reply