Aesop Supertjekkede Gaveæsker Til Julen

I sidste uge, var jeg forbi Aesop som præsenterede deres julegaveæsker for 2016. Der finde 6 forskellige gaveæsker i prisklasserne 500-1.200 kr. og de kommer alle sammen pakket i den fineste sorte gaveæske i hård filt, som er top praktisk at genbruge som fx.toilettaske. (det vil jeg i hvert fald gøre)

Alle æskerne har fået deres eget tema og hylder 6 kendte naturalister for deres evne til at skrive eller illustrere. De forskellige personligheder er blevet tolket og illustreret af den norske kunstner Bendik Kaltenborn– og det er deres fælles passion og viden for naturen der står i fokus.

Jeg er vild med de smukke illustrationer og ville gerne have flere af dem op på min væg, i vores nye hus hvis det var. Ellers må jeg nyde dem digitalt eller pakket rundt en af mine favoritgaveæsker for i år.

skaermbillede-2016-11-07-kl-21-16-03

Favoritæsken for krop; “The Avid Explorer” der indeholder med Resurrection Aromathique Hand Wash, Resurrection Aromatique Hand Balm, A Rose By Any OTher Name Body Cleanser og Rejuvenate Intensive Body Balm til 750 kr.

skaermbillede-2016-11-07-kl-21-16-39

Favoritæsken for ansigt; “The Intent Observer” der indeholder Parsley Seed Facial Cleanser, Parsley Seed Anti-Oxidant Facial Toner, Parsley Seed Anti-Oxidant Hydrator og Parsley Seed Anti-Oxidant Facial Treatment.

2 Responses to “Aesop Supertjekkede Gaveæsker Til Julen”

 1. Mine

  Hej sara 🙂 er det et mærke du kan anbefale? Har aldrig prøvet det mærke før men det er begyndt at dukke op så mange steder 🙂
  Det er dig som har fået mig konverteret til en masse lækre produkter igennem de seneste år, fordi du er så oprigtig og ærlig når du laver dine anbefalinger 🙂 derfor elsker jeg at læse din blog 🙂 (Bruger dagligt clinique superdefence, chanel kohl, YSL concealer, bioderma rens osv) 🙂

  Reply
  • Sara

   Tusinde tak for dejlig ros Mine!
   Aesop er et mærke jeg selv bruger – lige nu deres olie og rens! De er kendte for deres ikoniske håndsæbe og håndcreme, men jeg syntes de er kommet meget efter det med deres hudpleje også. Tag en kig forbi deres butik, de har supergod service og vejledning, så du får produkter der passer lige netop din hudtype.
   KH Sara

   Reply

Leave a Reply