Ai ai ai printfejl!

Som nogen af jer allerede ved, er jeg nomineret som Norges bedste makeup blogg til Vixen Magazines Blogg Awards. Vixen Magazine er et magasin dedikeret til mode og musik, og de afholder en kæmpe blogawards i Oslo i starten af næste år. Jeg har skulle kreere et makeuplook med et kit udleveret fra bareMinerals, og kan nu se at mit billede er udkommet i den digitale Vixen version HER. MEN så kommer det der er meganedern – de har byttet om på mit og Heidi Larsens billede!!!!? håber de retter op på fejlen hurtigst muligt…. Jeg lægger mit makeup billede op senere i dag, så kig forbi i aften 🙂 og indtil videre, må I gerne give mig en stemme HER.

I am nominated as Best Beauty Blogg in the Norwegian Blogg Awards held by Vixen Magazine. I’ve created a look with products from bareMinerals and just seen my picture in the digital version of Vixen. BIG MISTAKE – they’ve swapped the pictures on me and another blogger 🙁 I really hope they can make this right again. Give me a vote here. And check in later, to see my picture.

Leave a Reply