All I Want For Christmas….

Så er vi godt inde i december… er I kommet i gang med julehandlen? Jeg er allerede godt i gang. Syntes det er så dejligt at være tidligt ude og kunne nyde december, uden ALT for meget stress… Jo tættere man kommer på 24.december, jo dyrere bliver det tit også… ha ha…

Måske syntes I det er sjovt, at der ingen skønhedsprodukter er på min ønskeseddel, men det er fordi jeg jo har det meste jeg ønsker mig på den front. Jeg vil lave et helt eget indlæg med gode beautygaver, som kommer med kyshånd og en varm anbefaling fra mig.

Men hvad ønsker jeg mig til jul? Her er min oprigtige ønskeseddel;

Smykker er min favorit julegave nummer 1. Og gerne i rigtig guld og med ædle stener. Jo, det er dyrt, men det er også smykker som holder i en evighed.

skaermbillede-2016-11-29-kl-20-02-07

Jeg har lagt min elsk på det svenske smykkemærket Mumbai Stockholm som har de pæneste smykker med tilpas kant, uden at være for meget. Hvis jeg vandt i Lotto, ville jeg købe det hele!

skaermbillede-2016-11-29-kl-20-08-04

Jeg har virkelig en ting med sengetæpper, og her vil min mand sige at vi har rigeligt af dem. MEN det har vi ikke og jeg forestiller mig det her velourtæppe fra Broste Copenhagen vil passe rigtigt godt ind i vores nye soveværelse, når vi flytter i hus.

skaermbillede-2016-11-29-kl-20-27-45

Et par lækre sneaks er vejen frem, både til sidste del af min graviditet og til barslen der venter, med lange gåturer. Er de ikke pæne dem her fra Reebok, der hedder Rose Cloud? Jeg kan ikke finde dem online – mange steder er de udsolgt… så dem der vil købe dem til mig, skal virkelig lede 😉

skaermbillede-2016-11-29-kl-20-48-36

Mit mål, er kun at gå i glimmersokker. Det er bare for kedeligt at gå i sorte strømper og jeg syntes virkelig lidt glimmer i skoene pynter.

Nope! Dette er ikke en guidebog til New York, men en bog om New Yorks historie igennem 350 år. Jeg er meget interesseret i historie og har længe ville dykke lidt dybere ned i New Yorks historie, som jeg finder vilde spænende. Denne bog er en fiktiv historisk roman.

skaermbillede-2016-11-29-kl-20-54-38Elsker denne hvide t-shirt med enhjørinng fra Lovechild.

skaermbillede-2016-12-01-kl-11-14-05

Ønsker mig en overnattning på D’angleterre med besøg i Amazing Space, middag på Marchal, men vigtigst af alt, at få lov til at sove længe og spise den lækreste morgenmad sammen med min mand. (og have børnepasning til kl.12 dagen efter..)

For 5 år siden var jeg i et outlet udenfor LA og købte en superfed weekendtaske fra Saint Laurent til min mand til en helt fantastisk lav pris. Jeg tror måske den var sat ned med 70%… Jeg vil for altid være lidt misundelig på denne taske og hver eneste gang vi skal en weekend væk, savner jeg en lignende taske. NU har jeg fundet en fed erstatning og denne weekendtaske fra Adax på ønskesedlen. En superfin og rummelig weekendtaske i sort læder, som jeg forestiller mig kun bliver pænere med årene. Krydser fingre for at finde den under juletræet.

Jeg elsker min pyjamas fra Desmond and Dempsey, som jeg fik til min fødselsdag. De har en superdejligt bomuldskvalitet og de fineste prints. Denne med tiger print ville jeg være fantastisk glad for at åbne juleaften.

Den smukkeste champagne flaske i verden er fra Perrier Jouet. Jeg drømmer om at have et par af disse flaskerne i vores vinreol til den gang jeg kan nyde et glas eller 3 igen… Post baby.

Denne T-shirt er jo så sej og lige nu leder jeg efter den online, måske som en lille pre-julegave til mig selv? Den er fra Rodebjer og en del af en limited edition kollektion, så måske bliver det svært…. De har kun xs tilbage på hjemmesiden.

Jeg samler på Flora servicet fra Royal Copenhagen og har nu 5 kaffekopper. Jeg ønsker mig stadig flere kopper, men også både flade tallerkner og dessertskåle. Uhhh, glæder mig allerede til at dække op med det fine mønster i vores nye hus til foråret.

8 Responses to “All I Want For Christmas….”

 1. Anett

  For noen villt gode ønsker! Jeg kan bare si meg enig i dem alle sammen – spesielt ønsket om en overnatting på fantastiske D`Angleterre 😀 Og så lurer jeg på, hva er “Amazing Space” ? Jeg håper du får minst ett av dine juleønsker oppfylt 🙂

  Reply
 2. Pauline

  Jeg så lige den lækre taske fra Adax du ønsker dig. Jeg venter selv mit første til januar og har købt den lækreste weekend/pusletaske fra det franske mærke Josefina. Den minder meget om den du har fundet fra Adax, men denne er simpelthen genial da man kan bruge den som pusletaske også. Og så kan man få den med sine egne initialer på. Blot et lille tip fra mig 🙂

  Reply
 3. Sofie R

  Har selv læst Edward Rutherfors’ “New York”. Tyvstjal den fra min kæreste som fik den i 30 års – ups! Den er super god og spændende skrevet 🙂 Kan anbefales.

  Reply
 4. Mine

  Sikke nogle gode ønsker 🙂 kan nikke genkendende til flere af dem 🙂
  Jeg ser frem til et personligt indlæg med gode beautygaver

  Reply
 5. HeLene

  Skønne ønsker, jeg håber de bliver opfyldt. T-shirtsene er sjove og dem vil jeg også have, især den fra lovechild, elsker unicorns, og det andet med, rigtig fine ting. At jeg så ikke er enig med at du nogensinde f***er up, det er jo en anden ting 😉 når t-shirten er sjov! =)
  Glæder mig til næste indlæg, så kan jeg få ideer til gaverne til mig selv og tøser i familien. Spændende at se hvad du finder på at friste med.

  Reply
 6. Astrid

  Jeg vil bare sige, at jeg har sengetæppet fra Broste og er vild med det. Det er lækkert, det er tungt, det er varmt og jeg er bare så glad for det.

  Reply
 7. Mathilde

  Vildt gode ønsker Sara! Jeg håber, at du får mange af dine gaveønsker opfyldt og vigtigst af alt får en dejlig juleaften 🙂
  Jeg har også selv lige opdaget smykkerne fra Mumbai Stockholm – hvor fantastisk ville det ikke være, at få en ring af ens kæreste derfra! Ved du, om de forhandles i DK?

  Reply

Leave a Reply