All booked up beautyqueen

Jeg må grine lidt af mig selv. For selvfølgelig tager jeg ikke let på forkælelsen af mig selv i forkant af mit bryllup den 4.august. Af praktiske årsager har jeg taget fri ugen op til, MEN også for at få tid til all the pampering… jeg har booket en hel del (overdrevet I know, men hvorfor ikke?) behandlinger inden, for at se mest mulig top tunet ud.

På planen er indtil videre;

Vippeextensions hos Lash Bar (spænende, dette har jeg aldrig prøvet før. Og følg med, her kommer en superfed konkurrencen), afstressende kropsbehandling  hos Amazing Space, oxygenbehandling hos Akademiklinikken og pedicure hos Classique Nails med medbragt neglelak fra Chanel i farven Frenzy (lysegrå fra efterårskollektionen). Nu mangler jeg bare at booke tid hos frisør og manicure. Overvejer stadig disse glimmernegle…. Yes or no? Forhåbentlig får jeg tid til at blogge en masse ugen op til wedding, så I kan følge med. 🙂

English:

I am getting married 4th of august and as a beauty editor I’m giving my selv some extra pampering treats in the weeks up till the wedding. Anti stress body massage, oxygen lift facial, pedicure with my own braught nailpolish (Chanel Frenzy from the AW12 collection) and eyelash extensions. My calender is starting get all booked up, but I am so looking forward to enjoy these treats. I still have to book hairdresser and someone who can do my glitter nails… 🙂

Leave a Reply