Almost Ready – Happy New Year

Skærmbillede 2015-12-31 kl. 16.04.30

Så er jeg næsten ved at være klar. Det blev til lidt krøller i håret og rimelig simpelt makeup. Neglelakken la jeg for flere dage siden og kan ses på min instagramprofil @sarayoublush. Makeuppen er lagt på 2 sekunder og blev helt simpelt med øjenskyggen Gold Mania fra L’Oréal Paris under øjnene.. den glitrende pailet kimono fra Ganni jeg købte tidligere i dag taler vidst for sig selv. Har kigget på den i lang tid, så i dag slo jeg til.
NU skal jeg pakke alle ting og sager til Sølve, som selvfølgelig skal med til fest. Det bliver nytårsaften med børn og bobler i år og jeg glæder mig selv som et lille barn….

Ha en dejlig aften, uanset hvor I er og hvilke planer I har… Jeg glæder mig til 2015 og flere blogindlæg 🙂

12 Responses to “Almost Ready – Happy New Year”

 1. Maria fra En verden af kunst

  Et super godt nytår til dig smukke 🙂

  Du ser så smuk ud på det foto og har altså et smukt fe/engle hår 🙂
  Du kan nå at vinde et gavekort til et fotoshoot på min blog indtil i aften kl.20 !

  2015 hilsner fra Maria

  Reply
  • Sara

   Hej Maria, tusinde tak… selv om fe/englehåret heldigvis ikke var helt færdigstylet på dette billedet, he he.. KH

   Reply
 2. Mine

  hvor er du smuk Sara!

  Reply
 3. Marie-Louise Jønsson

  Hej Sara hvor er du smuk. Jeg bliver nødt til at vide hvilken mascara du har på på billederne og skal det forstås sådan at du ikke har noget makeup PÅ selve øjenlåget men kun nedenunder

  Reply
  • Sara

   Hej Marie-Louise, Tusinde tak! Mascaraen jeg bruger for øjeblikket er Perversion fra Urban Decay. Supergodt, hvis du kan lide masser af mascara. Vipperne er også bukket. Og jeg har ingenting på selve øjenlåget, kun under 🙂 KH Sara

   Reply
 4. Marie-Louise Jønsson

  Hej igen jeg glemte at spørge om hvilken neglelak du har på. Jeg er ikke så god til det der med instagram

  Reply
  • Sara

   Den blå lak hedder Mezemerised og guld glimmer topcoaten hedder Summit of Style. Begge er fra Essie 🙂 KH

   Reply
 5. Simone

  Hvor ser du fin ud Sara 🙂 Hvor er den fine halskæde med det runde guld vedhæng fra? Tak for en altid inspirerende blog!

  Reply
 6. Louise

  Hvor er din hud dog smuk! Hvilken foundation og primer har du brugt på disse billeder? Virkelig lækker glød!

  Reply
  • Sara

   Hej Louise, tusinde tak! Uhh, det gik så stærkt, nu kan jeg næsten ikke huske det… Bruger ikke primer, men godt med fugt inden foundation som jeg mener var Lumi Magique fra L’Oréal mikset med Skin Perfection Anti Tiredness, også fra L’Oréal. Kombinationen af disse to produkter, giver sådan en fin hud. Jeg brugte også lidt pudder, Chanel Les Beiges plus Living Lumminizer fra RMS på kindben som highlighter. KH Sara

   Reply

Leave a Reply