Alt er ikke lyserødt

Oktober er blevet den officielle brystkræft måned, hvor alt fokus går på at bekæmpe og samle penge ind til den forfærdelige syddom som rammer 4.000 danske kvinder hvert år.  Jeg har flere bekendte, og veninders mødre, der har brystkræft og vil selvfølgelig også gøre alt jeg kan, for at hjælpe og støtte med penge til mere forskning. Hvis ingen af skønhedsprodukterne falder i din smag, kan du også donere penge her hos LOOKLAB, hvor vi har sat som mål at samle ind 10.000 kr. til formålet. Klik på LOOKLAB logoet øverst på siden eller tryk HER. Af hjertet TUSINDE TAK !!!

Verdens bedste glattejern. Pink Orchid Styler fra ghd, 1.649 kr. 10 euro af hvert solgte produkt, går til støt brysterne.

 

Superlækker håndcreme! Hand Reflief fra Aveda, 150 kr. 20 kroner går til Støt Brysterne.

3 søde lipglosse i nøglering. Great Lips, Great Cause fra Clinique, 170 kr. 20 kroner går til Støt Brysterne.

 

En klassiker fra Origins i lyserød indpakning. Make A Difference Skin Rejuventing Cream fra Origins, 225 kr.(Origins er en del af Estée Lauder, som donerer 25 millioner til Støt Brysterne hvert år)

Vidunderserum, en klassiker og bestseller. Perfectionist Wrinkle Lifting Serum fra Estée Lauder, 815 kr. (med fin pink nøglering)

Rudolph Care giver 25 % af salget fra webshoppen i Oktober. Skynd dig at sikre dig min favorit, Facial Oil, som gør mirakler for en tørvinterhud, og støt samtidig en god sag.

 

 

Leave a Reply