Anita Falslund nye smukke hudplejeklinik

I dag var jeg hurtigt forbi åbningen af Anita Falslunds nye hudplejeklinik på Bryggen. Det er en barndomsdrøm for Anita at have sit eget sted, og efter at have behandlet i sit eget hjem i over 2 år, er drømmen endelig gået i opfyldelse. Lokalerne er renoveret helt fra bunden og er blevet vildt flotte med den dejligste ro og feminine touch. Jeg blev helt inspireret i forhold til vores eget nye hus.

Anita’s motto er kosmetolog helt ud til fingerspidserne og hun er min absolutte yndlingshudplejer i København. I morgen lægger jeg mig på briksen hos hende – har I spørgsmål ang hud, vil jeg meget gerne stille dem til hende og lave et lille Q&A indlæg.

FYR endelig løs. I har indtil kl.12 i morgen, tirsdag.

13 Responses to “Anita Falslund nye smukke hudplejeklinik”

 1. Nan

  Bedste produkt til behandling af dehydreret hud? Hvornår må man trykke en bums – eller må man bare aldrig det? Er øjencreme nødvendig eller er det egentlig bare det samme som en olie/creme, som sælges dyrere i en mindre forpakning? Jeg har hørt at facemist neutraliserer kalken i vandet, der efterlades på huden efter rens – hvordan det?

  Reply
 2. Ulla Christiansen

  Hej
  Har du nogle tips i ærmet omkring Rosacea? Gode behandlinger og produkter ? Jeg søger en rigtig god enten cc creme eller foundation som er god til Rosacea/sensitiv hud som samtidig er ret tør. Hilsen Ulla

  Reply
 3. Lise Jørgensen

  Jeg har meget sart hud om vinteren og får tørre pletter over hele kroppen, ikke så mange af gangen. Jeg har fået eksem rundt om næsen lf bruger masser af fed creme. Intet hjælper. Hvad kan jeg gøre for at hjælpe min hud?

  Reply
 4. Nina T.

  Kan man gå i gang med at bruge en Dermaroller med nåle på 0,2 mm uden først at have været hos en professionel? Er det et problem at anvende Dermaroller på små karspræninger?

  Reply
 5. Trine Norup

  Har små hvide pletter I huden (ødelagt pigment) efter en hudinfektion for 5 år siden – har ellers rigtig fin hud. Men hvad er bedste middle til at mindske synligheden udover blegecreme, som jeg ikke er så vidl med? tips og tricks til mere ensfarvet hudtone i form af pleje/behandlinger? Dækker med mineral foundation,

  Reply
 6. Josefine

  Jeg vil meget gerne vide hvor tit man skal skifte sin dermaroller? Synes der står noget forskelligt alle steder jeg læser om det.

  Reply
 7. Sofie

  Fantastisk man kan stille spørgsmål, tak Sara☺️
  – Jeg vil gerne høre om gode råd til ansigtshud der nemt får eksem og andre røde plamager?
  – Hvordan slipper man af med de store hvide, fede hudorme lige under mundvigerne og “kløften” under læberne?
  – Hvordan slipper man af med sorte hudorme på næsen?
  – Hvad gør man hvis man får en stor “indvendig bums”? – jeg får oftest en stortest det samme sted nede på hagen.

  Håber Anita vil svare på disse spørgsmål, det er de ting jeg går og døjer med. Tak for en fantastisk blog Sara??❤

  Reply
 8. Carina

  bedste trick til at undgå de månedlige menstruationsbumser på hagen???

  Reply
 9. Sofie

  Hvordan kommer man af med store porer? Både gode råd, produkter og behandlinger.

  Reply
 10. Lisa

  Hei! Jeg har normal hud som blir meget tørr om vinteren. Jeg kan godt like å bruke både oljer og fete kremer. Hva skal jeg helst bruke? En ting om dagen og noe annet om aftenen? Er det smak og behag?

  Reply
 11. Nadia WH

  Klinikken ser så flot ud 🙂
  Mit eneste spørgsmål er, hvornår åbner hun op for nye kunder? 😉

  Reply
 12. Sara

  Hej Sara,

  Jeg har desværre rosacea i mildere grad og vil høre om Anita har nogle behandlinger/cremer der hjælper mod det. 🙂

  Reply
 13. Mia

  Hej begge! Jeg vil gerne høre, hvad en daglig hudplejerutine bør være, hvis man har normal og ikke-problempræget hud? Jeg synes, at det kan være lidt svært at blive klog på, hvad man skal bruge, i hvilken rækkefølge og hvor ofte…
  Tusind tak!

  Reply

Leave a Reply