Ansigtsmaske – Luksus VS Budget

En ansigtsmaske om søndagen den perfekte timing for lidt selvforkælelse – og din hud vil virkelig takke dig. Det behøves ikke være den dyreste på markedet – jeg er stor fan af to varianter jeg vil dele med jer – en til under 100 kr. og en over 1.000 kr.

pastilles

Pastilles fra det svenske mærket Make Up Store, er små ansigtsklæder der folder sig ud og trækker til sig maksimalt med fugt  når de kommer i kontakt med væske. Tag en “pastil” og læg den i afkølet kamille the. (du kan også dynke den i ansigtsvand, i creme, i en almindelig maske etc etc) Når masken er vokset til dobbel størrelse, tager du den op og folder den ud. Læg klædet med huller til næse, øjne og mund over ansigtet og nyd den kølende og beroligende effekt kamille the har for din hud.

Pastilles fra Make Up Store koster 85 kr. for 11 klæder.

kashmir_saphir_w

Luksus variationen har jeg lige testet og er fra det amerikanske holistiske mærket Själ. Kashmir Saphir Mask hjælper cellerne til at fornye sig og mindsker porerne. Den giver en fantastisk glød og fugt som virkelig kunne ses på min hud!  Kan købes her til 1.195 kr.

Leave a Reply