Anti-Redness Life Savers

Der er flere af jer søde læsere, der har efterspurgt produkter mod rødme i ansigtet. Et problem som plager rigtig mange, især her om vinteren og når det er frostgrader. Jeg har fundet mit bedste bud på 5 produkter, der afhjælper rødme, køler og beroliger huden.

clinique redness solutions

Redness Solutions Soothing Cleanser, Clinique, 215 kr.
Denne rensemælk er utrolig mild og fjerner skånsomt makeup og snavs fra din hud. Den dulmer rødme og irritation samtidig med at den giver masser af fugt. Masser den forsigtigt ind i huden og fjern med varmt vand eller en vatrondel.

La roche posay

Rosaliac UV Cream, La Roche Posay, 180 kr.
Denne creme er helt grøn når den kommer ud af tuben så forbered dig på et lille chok  Den grønne farve neutraliserer synligt rødme og giver en ensartet farve i hele ansigtet. Cremen indeholder B3 vitamin for at styrke hudens forsvar mod irritations- og klimafaktorer, som kan forværre rødme i huden.  Den kan bruges af alle hudtyper, men er bedst til sensitiv normal/kombineret hud med tendens til rødme.

avene maske

Anti-Redness Repair Mask, Avéne, 180 kr.
Denne maske er perfekt, hvis du blusser meget op i huden eller din hud føles stram og varm. Masken består af et højt indhold af beroligende og irritationsdæmpende termalsk kildevand, som hurtigt mindsker følelsen af varme og irritation. Ansigtsmasken er desuden oliefri og uden parfume og parabener. Kom masken på tør, ren hud og lad den sidde i 10 minutter. Hvis der er overskydende produkt, kan du tørre resten af med en vatrondel.

Loreal CC

CC Cream Green Anti-Redness, L’Oréal, 130 kr.
Denne CC creme giver fugt og lidt let farve til huden, som en normal cc-cream også gør, men den udjævner også rødme og giver et ensartet, fugtet resultat. Brug den i stedet for din foundation og ikke bliv skræmt af den grønne farve, som forvinder med det samme cremen rammer din hud.

Skærmbillede 2016-01-31 kl. 20.31.18

Redness Relief Powder, Glo-Minerals, 365 kr.
Slut din makeup af med en pudder, der reducerer rødme. Pudderen er især god til at lindre rosacea og rødme fra for meget sol, frost og vind. Brug den enten alene, eller oven på din foundation.

3 Responses to “Anti-Redness Life Savers”

 1. Line Høj

  Jeg er helt tosset med Creme desensible fra Medex. Det er det eneste, jeg nogensinde har brugt, der har kunnet dæmpe mine røde kinder MED DET SAMME. Den er fantastisk!

  Reply
 2. Lea

  Lækkert! Det skal prøves! 🙂

  Reply
 3. Maria

  Takk! Min stakkars røde hud er blitt så ille etter 2graviditeter. Kviser og lett rosacea. Akkurat nå prøver jeg md formulations og dr.organic. Skal absolutt teste ut dine anbefalinger 🙂

  Reply

Leave a Reply