Are You Ready?

Nu hvor julen er på 3.dag og de fleste skal ud og bytte gaver, er jeg begyndt at tænkt på årets sidste fest – nytårsaften. Jeg har altid ELSKET nytårsaften, selv om det langt fra har været en perfekt fest hvert år. Det vigtigste for mig, er at være sammen med gode venner omkring god og lækker mad, som man har kræset lidt ekstra for. Topper man det med lidt champagne i god kvalitet, kan det ikke gå helt galt i min mening, og jeg bliver altid en smule nostalgisk denne sidste dag af året, hvor jeg tænker igennem året der er gået og over alle de muligheder man har til at præge det næste der kommer.

Hvad satser I på af nytårsmakeup? Simpelt og diskret, går I efter små fine detaljer eller går I all in?

ENGLISH:

Christmas is about to pass by and all I think of now, is the last party of the year – New Years Eve. I love this last day of the year – and always get a bit nostalgic thinking of all the things that has happened the last year and all the possibilities the new years can bring.

What kind of makeup are you aiming for at New Years Eve? Diskret or all in?

One Response to “Are You Ready?”

  1. Mathilde

    Uh, ja jeg er også begyndt at tænke på nytår. Fik en fin kjole fra Storm og Marie i går i fødselsdagsgave af min kæreste og den skal jeg helt sikkert have på. Tænker makeuppen skal være let, festlig og sjov – selvfølgelig med noget glimmer!

    Reply

Leave a Reply