Årets modefarve hedder Greenery

I have a thing for green….. Og det må jeg ærligt indrømme, er laaang tid siden jeg sidst har haft. Hvert år kårer Pantone årets modefarve – nogle gange flere farver, som i 2016 hvor det var lysrød (rose quartz) og lyseblå (serenity).

I år er det altså GRØN og jeg elsker det! Grøn er en positiv farve – noget vi i verden i dag i den grad har brug for. Grønt er også sundt, hvis man tænker mad og der findes et væld af grønne nuancer, hvis man tænker på tøj og interiør. Alt fra jadegrøn, græsgrøn, olivengrøn, støvgrøn etc.

Jeg skal helt klart have grønt med i min interiørpalette i vores nye hus. Det bliver støvgrønne vægge i soveværelset og masser af grønne planter i stuen. Måske også et gulvtæppe (som jeg i øvrigt køber på Etsy – fantastisk udvalg af tyrkiske vintage tæpper til gode priser)

Smukke solbriller i farven Cactus og modellen Ivy fra Ace&Tate.

Smuk smaragdgrønt sengetæppe til soveværelset. Find lignende hos Broste Copenhagen.

Så skal vi have grønne negle! Kan I huske hypen omkring den grønne neglelak JADE fra Chanel for år tilbage? Essie har garanteret den perfekte grønnuance.

Lyserød og olivengrøn er flot sammne, især sammen med guld. Vil du prøve dig frem i forsigtighed, er puder geniale at peppe interiøret op med – det samme er billeder og fotoprint.

Hallo drømmering! Jeg er forelsket i Mumbai Stockholm som laver de smukkeste ringe med de flotteste sten og diamanter.

Jeg ville ELSKE at starte dagen med en grøn smoothie hver morgen. Her med 1/2 avocado, 1 banan, 1 kop mango og frossen spinat, mandelmælk – sødet med stevia… moms!

Velour hitter stort på interiørfronten og stoffet er virkelig smukt i grønt. Tjek fx Moss Room som bla. laver stole, sengegavle og sofaer i alle regnbuens farver i det flotteste velour.

Norges fashionista Hege Aurelie Badedyck er tidligt ude og kombinerer en grøn striktrøje fra Etoile Isabel Marant med en frakke i syren. Så flot!

Wow! Sikke en smuk plante! Nogen der ved hvad den hedder? jeg skal helt klart ud til Amager Planteland og kigge.

Skulle min sofa i vores nye hus mon være grøn? Lige nu står jeg og vipper mellem grøn og lyserød…..

For et par sæsoner siden, fik modellerne til Stella McCartneys show jadegrøn eyeliner på den våde kant. Superflot. Tjek fx MAC ud.

De smukkeste velourpuder er der ingen tvivl om hvem der laver. Det er Christina Lundesteen.

7 Responses to “Årets modefarve hedder Greenery”

 1. Anna

  Hvor er det bare en skøn farve – nu må foråret gerne komme
  tak for inspiration

  Reply
 2. Helle Rick

  GRØN er en meget flot farve og gerne i alle mulige afskygninger.
  Flotte billeder og jeg skal have mig en grøn øjenblyant 🙂
  God weekend

  Reply
 3. Trine

  Hei Sara! Takk for alltid inspirerende innlegg! Ekstra spennende å følge med deg nå når du nærmer deg fødsel og spennende tilværelse som tobarnsmamma i nytt hus. Går selv og ruger på en norsk-dansk liten, som skal se dagens lys i starten av mai, så jeg suger til meg alle tips om alt fra ammeputer til vippetenger… 🙂
  Men nå er mitt spørsmål: Vet du hvor sengen på bildet med de rosa og grønne putene kommer fra? Den ser smashing ut!
  Masse lykke til i innspurten!
  Xx Trine

  Reply
  • Sara

   Hei Trine! 🙂 Så gøy at du også venter deg en liten en 🙂 Det blir det mest fantastiske du noensinne vil oppleve! Vet du hva – det er så mange som lager velourputer akkurat nå, at jeg ville bare google meg frem. Det kommer litt an på ditt budget, men både Christina Lundesteen lager fantastiske puter i velour, men også Bolia, H&M Home og Magasin. Grønt og rosa er jo så kult sammen 🙂 Takk for at du leser med! 🙂

   Reply

Leave a Reply