Arizona fra Proenza Schouler – en euforisk duft

Det er ikke meget parfume jeg har brugt de to sidste par år. Under min graviditet og mens jeg har ammet. Det gør jeg langt fra længere, men vanen med at putte parfume på hver dag, er der stadig ikke. Faktisk glemmer jeg det lidt i al travelheden. MEN når jeg tager et par “sprøjt” af en af mine yndlingsdufte, bliver jeg helt glad i låget. Parfume minder mig om Paris, om forelskelse, om kvindelighed og om at gøre noget ud af sig selv.

At opdage nye dufte er virkelig noget jeg elsker. Det er sjældent man finder et perfekt match. Et sådan match det bliver til en fast følgesven i flere år efter. Jeg har mange yndlingsdufte – måske mest pga mit job, men de kan noget hver og en. Og nu har jeg fået en ny yndlings.

Den amerikanske designerduo Proenza Schoulers først duft hedder Arizona. Den dufter af hvid kaktusblomst, jasmin og appelsinblomst. Helt specielt, særlig og varm duft, uden at den på nogen måde bliver tung.

Arizona fås i 30 ml, 50 ml og 90 ml fra 485 kr.

One Response to “Arizona fra Proenza Schouler – en euforisk duft”

  1. Tina

    lyder som en duft jeg skal huske at prøve næste gang:-)
    Jeg er mest til de kraftige dufte og ikke for fine sarte blomsterdufte, denne lidt eksotiske lyder som en skøn duft.
    En smuk solskinsdag til dig:-)

    Reply

Leave a Reply