Av av ahhhh…

I fredags var jeg hos Amazing Space, for første gang. Jeg har altid ville prøve det fantastiske spa, og havde faktiske også bestilt en tid, for nogle måneder siden, som jeg desværre måtte aflyse pga job.

Anyways, jeg blev inviteret på en Deep Body Shape massage på 50 min. Jeg var nok ikke helt forberedt på andet end en lækker massage, men der tog jeg fejl!

Massagen er en dyb og effektiv bindevævsmassage der nedbryder fedtdepoter, ophobninger af affaldsstoffer og cellulitter. og hold da op – man skal tåle lidt smærte, for der bliver virkelig gået til den! men man kan mærke spænningerne slipper og blodcirkulationen går amok!!

Jeg kunne tydelig se forskel fra det ene ben til det andet, da jeg var halvvejs!! jeg blev virkelig blæst omkuld og overrasket – jeg har aldrig hørt om en sådan behandling før….

Derfor ser jeg også rimelig omtåget og træææt ud på billedet, sammen med søde søde Laura, der er indehaver af Amazing Space. Behandlingen koster 850 kr for 50 min, og der anbefales 2-4 behandlinger.

Jeg skal tilbage!

CPH47 002

CPH47 003

Leave a Reply