Baby Bath Products

Der findes efterhånden et hav af skræddersyet skønhedsprodukter til babyer og børn. For nyligt lancerede Amazing Space en egen serie til børn, Baby Space, som jeg ikke har haft mulighed for at tjekke ud endnu, men ellers har Estelle&Thild, Matas, Derma, Purely Professional, Sophie La Girafe, Jurlique og Weleda egne serier til babyer. Og sikkert mange flere – det var lige dem her jeg kom i tanker om først.

Her er dem der står klar ved karbadet, når jeg får lokket min søn Sølve i bad. Det er ikke helt frivilligt og nemt altid, men produkterne er jeg meget tilfreds med.

Hvor tit bader I jeres børn?

Natural Bubbly Bath, Lavender fra Humphrey’s Corner (her med kamille)
Økologisk skumbad, der ikke skummer overdrevet (syntetisk) meget, men dufter skønt af lavendel. Har en ide, om at det også påvirker sanserne og gør min søn træt efter et aftenbad…

Baby Olie fra Derma Eco
Jeg putter altid et par dråber badeolie i vandet. Så bliver huden så fantastisk dejlig blød.

Baby Shampoo fra Purely Professional
Super god shampoo, uden dikkedarer eller skadelige ingredienser. Skummer rigtig meget og er perfekt at lave sjove frisurer med, mens skummer sidder i.

Balsam Spray fra Matas
Min søns baghovedet ligner et fuglerede, der langsomt udvikler sig til dreadlocks, hvis jeg ikke får redt dem ud tidsnok. Det er lige meget om han er kortklippet eller har lidt længere hår, som nu – det ugler. Efter at jeg begyndte at bruge spraybalsam, har det hjulpet ret meget på det.

Leave a Reply