Babyoil as Bodyoil

Jeg er løbet tør for både bodylotion og bodyolie… det er absolut ikke tit det sker, men de sidste par dage har været så travle, at jeg også har glemt at købe noget nyt. Derfor har jeg nappet min søns olie og smurt hele kroppen ind. Matas Baby Olie er nemlig også genial til gravide maver og den trænger lynhurtigt ind i huden, så man slipper for den fedtet fornemmelse.

Blot et lille tip til andre gravide, til dem der løber tør for bodylotions og til dem, der trænger et lille sparetip.

Babyolie fra Matas, 45 kr.

Dejlig lørdag der ude!

3 Responses to “Babyoil as Bodyoil”

 1. Ninette

  God ide ! Bruger selv kokosolie til kroppen men man fedter altid sådan rundt nede i glasset, så det var da skønt med en pumpeflaske – skal helt sikkert prøves!!!

  Reply
 2. Heidi

  Det gjorde jeg også i en periode, men syntes det lugtede en lille smule mærkeligt når man så lige hurtigt havde duppet sig tør med håndklædet. Sådan lidt støvet.. Det er måske bare mig? Haha.

  Reply
  • Sara

   Ha ha .. det ved jeg ikke.. den følelse har jeg ikke. Det dufter bare, ingenting.. men det er vel også meningen.. for nu. KH Sara

   Reply

Leave a Reply