Backstage at Ganni Shoot

backstage-ganni-shoot-campaign-makeup-artist-youblushbackstage-ganni-shoot-campaign-makeup-artist-youblushbackstage-ganni-shoot-campaign-makeup-artist-youblushbackstage-ganni-shoot-campaign-makeup-artist-youblush

Mit sidste job inden påske var for Ganni, og jeg var så glad for at få dette job, da jeg selv er stor fan af Gannis tøj.

Jeg lavede hår og makeup for deres online kampagne for sommerkollektionen, der allerede kommer på deres hjemmeside om et par uger, derfor fik jeg lov til at vise lidt billeder fra dagen – modsat andre gange, hvor sådanne photoshoots bliver holdt mere hemmelige, indtil billederne er færdige.

Ganni kan godt lide det enkle, rene og lækre look og på Sara K lagde jeg en let Face & Body Foundation fra MAC og kom den fantastiske Lumi Concealer fra L’Oréal Paris under øjnene. Den dækker godt og reflekterer lyset fantastisk, så man ser mere oplagt og frisk ud.

På både kinder og øjne lagde jeg Bruti Bronzer fra RMS Beauty og på kinderne og læberne Lip & Cheek Shine fra samme mærke. Ingen mascara, kun bukkede vipper og en bitte lille smule pudder midt i panden, rundt om næsen og under øjnene fra Make Up Forever.

Jeg lægger de færdige billeder op, når de er udgivet og online på Gannis hjemmeside.

ENGLISH:
Today I did my last job before Easter and I was so happy to do Ganni’s online campaign. Since It’s already out in a couple of weeks I was allowed to show you some pictures from today.

I did a really simple, clean but gorgeous look on the model Sara with a light foundation, a cream bronzer on both cheeks and eyes, no mascara, just curled lashes and some shine on cheekbones and lips. Loved it!

4 Responses to “Backstage at Ganni Shoot”

 1. Anja

  Hvor er den fine bluse fra du har på, på det første billede? og flot makeup, elsker forresten når du kommer med gode brugbare tips til makeupen, f.eks i dine videoer

  Reply
 2. Heidi Eide

  Så fin sminke. Måtte Google RMS beauty og bestilte den øyenskyggen. Men hvordan la du den på? Med fingrene? Og brukte du noe under? God påske

  Reply
  • Sara

   Hej Heidi, Så bra! Jeg legger den på med fingrene eller pensel, det er litt smak og behag. Den er egentlig til kinda, for en fin bronze glød, men jeg bruker den også som øyeskygge. Hvis du vil fiksere den litt på øyelokka, kan du bruge en pudderskygge i bronze farge over. Bare ørlitegrann. KH Sara

   Reply

Leave a Reply