Backstage DANSK Design Talent Magasin Prisen

I går tog jeg et smut backstage til DANSK Design Talent Magasin Prisen, som blev afholdt på Statens Museum for Kunst. Fire unge design talenter fik til opgave om at designe scenetøj til hver deres musikkunstner med hjælp fra en design mentor. De designede 4 outfits hver, som blev vist i går aftes til en stor galla middag. Du kan læse mere om hver deltager her.

Skærmbillede 2015-10-23 kl. 13.35.27

Jeg tog selvfølgelig et smut backstage for at se makeuppen blive kreeret og det var Marie Thomsen, der er makeup artist for Maybelline i Danmark der havde kreeret de fire look;

Skærmbillede 2015-10-23 kl. 13.34.27
Nicholas Nybro;
Lækker hud med et touch af underground var temaet for makeuppen til Nicholas Nybro. Modellere fik lagt masser af glos og highlight på kindben og øjenlåg, så huden så lækker og fugtet ud.

Skærmbillede 2015-10-23 kl. 13.34.37

Tatiana Andersen-Camre;
Den smukke tribal inspirerede makeup var sjovt nok mit favorit look, hvor Marie legede med de smukke og meget holdbare Color Tattoo cremeøjenskygger. Et grafisk mønster blev lavet med hudtape, hvor makeuppen blev lagt ovenpå inden tapen derefter blev hevet forsigtigt af. En moderne glamazone, som Marie selv kaldte looket.

Skærmbillede 2015-10-23 kl. 13.34.17
Tonsure (som vandt prisen på 500.000 kr skænket af Magasin Fonden. Tillykke!!!)

Ikke så meget pjat og makeup for de cool fyre fra Tonsure.

Skærmbillede 2015-10-23 kl. 13.35.42
Michael Tawadros;

Rock n roll smodgy kohl under øjet med det Marie kalder “verdens bedste kohl” – Eye Studio Master Drama – der holder fantastisk godt, både på øjenlåget, men også på den våde kant. “Du kan nærmest ikke få den af igen” grinede Marie.. 🙂
Ovenpå øjet kom Marie klar glos, som giver et super smukt look.

Nicci Welsh og hendes PRO TEAM stod for håret. Mere om det senere 🙂

Foto: Lasse Bak Mejlvang.

One Response to “Backstage DANSK Design Talent Magasin Prisen”

  1. HeLene

    åh, jeg spiser det råt, tak for indblik i det skønne event!

    Reply

Leave a Reply