Backstage Matthew Williamson

Here we go  – en af mine yndlingsdesignere. Elsker hans farverige og feminine univers og glædet mig stort over muligheden for et backstage pass.

Var backstage sammen med Hedvig fra svenske Elle. Tjek lige hendes blog ud her.

Der er altid masser af mennesker backstage. Makeup artister, hårstylister, modeller, fotografer, journalister, pr piger, produktions folk – der alle kæmper om pladsen og om at få de rigtige skud med hjem.

Håret var inspireret af en chic, uptown London pige, der er taget direkte i flyveren på vej til ferie i Indien. Håret er redt i midterskilning og opsat i en knold, bundet som en knude i nakken. Strukturen er en smule rodet og tilfældig og i fronten er der gemt en lille passé, som er flettet og sat fast bag i knolden. Chic og cool på samme tid.

Toni&Guy stod igen for håret, og dette var produkterne der blev brugt til looket. Tjek lige den fede kasse med hårnåle!

Søde Erjona fra Norge. Erjona gik hele 17 shows i New York og var selvskreven til Matthew Williamson. Hepper på dig Erjona!

Her er frisuren set på Erjona fra siden, med fletningen der er sat fast i knolden bag.

Makeuppen var lækker med dugfrisk hud med masser af glød af cremede konsistenser. Brynene var markerede og øjet blev tegnet på for neden med en brun kohl som blev tværet ud med fingrene. Kohlen blev også tegnet op på den våde kant, og der var ingen mascara.

Dream scenario…….

Neglelak fra Nails Inc. Farven der blev brugt var nude og hedder Basil Street.

Her ses neglelakken på tæerne, i superflotte high heels. Næste forår lancerer Matthew Williamson sin første sko kollektion!

Matthew og pigerne er klar til show time!

Det er jeg også!

Virkelig et fint og inspirerende show! Tusinde tak Toni&Guy!!

English:

Here are some pictures from the Matthew Williamson show SS 2013. I was so lucky to get a backstage pass with Toni&Guy who did the hair. I really love Matthew Williamson colorful and feminine universe and thought the look and clothes were amazing. Thank you Toni&Guy!!

 

Leave a Reply