Backstage Oslo Runway // By Timo

Skærmbillede 2015-08-13 kl. 14.16.14 backstage-by-timo-oslo-runway-youblushbyTiMo+SS16+Oslo+Runway+10 byTiMo+SS16+Oslo+Runway+12

Så er jeg tilbage fra Oslo. Det blev til en super hektisk dag hvor jeg var key makeup artist for hele 5 designere. Første show var By Timo, en norsk designer I måske har hørt lidt om. Jeg har haft By Timo kjoler på både her, her og her. Hun er specielt kendt for sine feminine kjoler og samarbejdet med den norske skuespillerinde Pia Tjelta. 

Looket var ret pænt og lækkert med solgylden glød i kinderne, en diskret markering af øjne med den nye La Palette Nude (alt du har brug for til en naturlig makeup!), en lille smule mascara, markerede bryn med favoritte Brow Artist Plumper og så fuld fokus på læberne med Color Riche Perfect Red – en koralrød læbestift.

La-palette-beige-loreal-paris-youblushmakeup-by-timo-youblush

4 Responses to “Backstage Oslo Runway // By Timo”

 1. janne

  Hej Sara 🙂
  Hvordan er paletten sammenlignet med Naked fra Urban Decay?

  Reply
  • Sara

   Hej Janne,
   Naked fra UD er mer pigmentert, men farvene i denne palette er like fantastiske! 🙂 xxx

   Reply
 2. Laura

  Hej Sara,
  Jeg tænkte på om du kender et godt sted at få ordnet sine bryn?
  Jeg har aldrig fået gjort noget ved mine, så jeg er lidt nervøs for at ende et sted, hvor de ikke kan finde ud af det. Vil bare have mine plukket i en rigtig form et professionelt sted.

  Reply
  • Sara

   HEj Laura
   Du skal gå til Brow Wow eller AnitaFalslund.dk – de er eksperter som jeg varmt kan anbefale! Du vil garanteret gå der fra med lækre bryn! KH Sara

   Reply

Leave a Reply