Bare én nat….

Shit, jeg syntes småbørnslivet aka #lifewithkids trækker lidt tænder ud for tiden. Finn er lige rundet 6 måneder og nægter stadig at spise andet end modersmælk. Han er gået fra at amme 1 gang pr nat til 3-5 gange. Jeg er så træt, så træt, så træt. Jeg drømmer til den dag jeg igen kan få én nats sammenhængende søvn. Ahhhhhh… til jer der har haft små børn; I kan godt huske det… Til jer, der sover godt om natten; NYD DET! Til alle andre småbørnsmamas i samme situation som mig; vi må huske at det ændrer sig igen.

MEN jeg må sige, jeg drømmer mig væk til en MOMcation. Bare en enkelt nat eller to, på et luksushotel med en dejlig blød seng, nyt sengetøj, morgenmad på sengen og et fjernsyn uden Ramasjang.

Ahhh… Der kommer en dag!

4 Responses to “Bare én nat….”

 1. Louise W.

  Åh hvor kan jeg relatere. Livet med baby på 5 mdr., storesøster og nyt (gammelt) hus trækker også tænder ud her og jeg drømmer om lidt tid og særligt nattesøvn for mig selv. I går sad vores naboer i stilhed i solen og nød hver deres kop kaffe og en bog – min mand og jeg mindede de dage med længsel og lidt misundelse. Selvom vi selvfølgelig har de dejligste børn. Krydser fingre for øget indtag af mos og bedre nattesøvn hos begge vores drenge 🙂

  Reply
  • Sara

   ha ha ha… lyder præcis som os!!! Det er så vildt et liv lige nu.. Men vi klarer det!! vi må huske at trække stikket en gang ind i mellem. Både alene, sammen med vores mænd, men også med vore børn. Lige om lidt flytter de hjemmefra, mens vi står og græder og tænker på hvor tiden mon blev af… men i know! Det er så håndt, man slet ikke fatter det. … Hold ud! KH Sara

   Reply
   • Louise

    Ja det er så bittersweet. På én gang glæder jeg mig til endt barsel og at få mere tid til at være andet end mor – samtidig kan jeg slet ikke bære tanken om, at jeg ikke længere skal snuse til den lille tykke babynakke nat og dag.

    Reply
 2. Anne Berit

  ❤️
  Jeg hadde barn som sov, nå får vi tenner… Mor vil gjerne sove!

  Reply

Leave a Reply