Bare liiiidt længere hår

Jeg går ALL IN i dette bryllupsprojekt, og jeg manglede altså liiiiige et par-5 cm længere hår til min frisure i morgen… You’ll see… MEN jeg har fået de fineste extensions i ægte hår, med længde primært i fronten, hvor mit hår er lidt kortere (udvokset pandehår) og lidt tykkere med tape hårextensions fra Hair Contrast. Farven blev selvfølgelig rettet til og farvet med Illumina Color fra Wella hos Salon Saco, som jeg har ævlet løs om tidligere. De flotteste farver, med minimal skade på håret. Når man lægge de 5 cm lange baner dobbelt, holder de supergodt, faktisk op til flere måneder, til de gror ud med håret. Jeg havde dem permanent i for flere år siden, men nu er det ved at være tid igen… om dog bare for et par dage… NU skal jeg sove… skønhedssøvnen venter, i morgen skal jeg giftes!!

English:

I got some real hair extensions put in today, basically because my hair misses a little bit of length in the front. They are in such a good quality, and the result blends in so well with you hair. THey are sections of hair with tape on a flat root, so it’s barely noticeable. They are from the Danish brand Hair Contrast and of course they’ve been colored with the Illumina Color from Wella. Now I need my beauty sleep. Getting married tomorrow! 🙂

Leave a Reply