Beauty after workout!

Aj aj aj – kan I ikke merke at vinteren slider på huden og energien?

Jeg kan ihvertfald det! man føler sig bleg og gennemsigtig, og gammel….øv!
Men det hjælper med lidt trening – hvilket iøvrigt går godt – hver anden dag! yeahy!

og tag ekstra godt vare på huden på denne tiden…

Efter trening scrubber jeg altid ansigtet med Ole Henriksens New Beginning Scrub. Det er supergodt at gøre mens du stadig er varm og porene er åbne!

Jeg fjerner scruben med en svamp, som jeg forøvrig bruger hver dag, når jeg renser ansigtet. Blir som en egen mild peeling – fjerner alt skidt fra huden.

Jeg prøver at lægge en fugt maske et par 3 gange om ugen også – Ole Henriksens Blue/black berry enzyme mask bruger jeg for øyeblikket og er perfekt, for den kan lægges under øjnene også. og du kan merke den virker – det prikker i huden, og den føleles virkelig forbedret bagefter.

Hvis mine øjne er trætt (og det er de jo tit…) lægger jeg Origins No Puffery mask. Den kan bli på huden i et tynt lag – bare dub overskydende maske af med en kleenex, og fortsett direkte med øjencreme.

Kroppen får også en omgang, og for tiden er det med Sephoras granatæble scrub.

husk at kigge efter gode tilbud på http://www.lookfantastic.com/

Leave a Reply