BeautyBooks

I en digital tid, er det næsten luksus at købe eller modtage en bog i gave. Det er i hvert fald luksus for mig, at have tid til at fordybe mig i en bog, sidder og blive inspireret og suge til mig indtryk.

Her er beautybøger, jeg mener, er værd at sætte på ønskesedlen i år.

7119w8hJ+6L
Pretty Honest af Sali Hughes
Den britiske beautyjournalist Sali Hughes er kendt for sine klummer for The Guardian og youtube videoer, hvor hun interviewer kendte damer, der gerne viser deres badeværelse frem eller makeupkit. Bogen er et komprimeret kompendium af hendes bedste tips og tricks og masser af produktanbefalinger fra acne hud til brudemakeup og hverdagslæbestifter.

Skærmbillede 2015-12-21 kl. 20.33.48

Hverdags Glamour af Emily Salomon
Emily’s bog
er ikke en decideret beautybog, men en guide til hvordan du kan gøre ting lidt lækrere for dig selv, både med dit tøj, din garderobe, tips til oplevelser, indretning, men også step by step guides til de perfekte krøller og smokey eyes.

ShowMedia

Superhud af Anette Kristine Poulsen
Hvis du gerne vil vide noget mere om hudpleje, er dette damen du skal satse på, og bogen du bør købe. Helt nede på jorden og med et sprog alle kan forstå, taler Anette Kristine til dig…

Skærmbillede 2015-12-17 kl. 21.35.28

 The Glam Guide by Fleur de Force
Youtuberen Fleur har haft sin kanal siden 2009, hvor hun som almindelig forbruger og Vlogger har delt ud af gode og dårlige erfaringer med skønhedsprodukter. Hun har også sine egne makeupprodukter, der sælges på Feel Unique.

Skærmbillede 2015-12-17 kl. 21.39.34
Your Beauty Mark af Dita Von Teese
Til dig der elsker det markante makeuplook med eyeliner og læbestift. Det er glamour og masser af diva faktor.

Leave a Reply