Best Energizing Body Scrub

Åhh altså.. Så er vi syge igen.. Tilbage til vuggestue efter juleferie og BUM, lungebetændelse på den lille. Tak for det. Det er virkelig, VIRKELIG hårdt med små, syge babyer/børn. Man er konstant på, Sølve vil overhovedet ikke sidde for sig selv 2 sekunder, han græder, har ondt og kan jo ikke tale. Det hårdt for moderhjertet og i dag var første gang jeg var i bad i 3 dage. Lækkert! Jeg er selvfølgelig også selv blevet max snottet, sår i halsen og sløj, så det er en dejlig bonus.

MEN jeg nød et fantastisk lækkert brusebad til det fulde med en af mine gamle favoritter, Salt Body Scrub 03 fra Karmameju – en af de lækreste bodyscrubs der er lavet!Scruben er lavet på salt (som navnet hentyder) med mynte, grapefrugt og citrongræs – flere af mine yndlingsingredienser og som kan sætte gang i både humør og energi.
Alle ingredienserne er naturlige og fri for parfume, farvestoffer, parabener og andet skidt. Og så bliver huden så lækker blød og velduftende, at det er helt til grin! Hmm. Hvis man bare kunne spise den med ske! men nupper hellere en kop Lemongrass og Ginger te fra Pukka.. nok bedre.

Ha en dejlig søndag!

ENGLISH:

Not even one week aften being back at kindergarden, my baby caught lemonia. Feel so sorry for him. It’s so frustratin with small, sick kids. They are in such pain, don’t sleep at night and can’t speak up for them self, where the pain is or what I can do to make things better.

Today was seriously my first shower in 3 days!!? I’m excausted and feeling sick myself, but this wonderful Salt Body Scrub from Karmameju really made me feel better. It’s based on salt with spearmint, grapfruit and lemongrass, some of my faves scents that really kickstarts my energy. It’s all natural ingredients, no parabens, parfumes, colour or other shit… This is absolutely a must try!!

3 Responses to “Best Energizing Body Scrub”

 1. Ladybird

  En favoritt i dusjen!

  Reply
 2. Marie-Louise Jønsson

  Hej Sara. Jeg ved godt det ikke har meget med dit daglige arbejde med bloggen at gøre men jeg skriver alligevel. Jeg har selv 3 børn så jeg ved hvor frustrerende det er når de ikke er friske og man bliver så bekymret. Jeg vil bare fortælle at jeg selv har haft gavnlig effekt af to ting. Den ene er kortærmede uld bodystocking/undertøj i de kolde måneder (fås i bla. Føtex) og det andet er “infeksin” dråber (fås i Matas eller helsekost butikker). Dette var blot et par tips. God bedring til jer 🙂 ml

  Reply
  • Sara

   Hej Marie-Louise, tuisnde tak for dine tips! Sølve har næsten altid uld bodystocking på, men dråberne der var et godt tip! 🙂 Tak for det 🙂 KH Sara

   Reply

Leave a Reply