The Best Way To Kick off The Week

Tusinde tak for den overvældende respons på mit indlæg i går – det kom virkelig bag på mig – men hvor er det dejligt, at høre I gerne vil have lidt mere personlige indlæg – jeg tror det kan være lige så fint for mig, som for jer. Nogen gange, er det dejligt at få luftet sine tanker, os kvinder i mellem og det er fantastisk dejligt med feedback og kommentarer. Så tusinde tak for det!

Mandag er nok aldrig min favoritdag for at starte noget nyt, men i dag skulle det bare være – jeg havde tid til en lille løbetur, på vej retur fra børnehaven. Jeg har og bliver nok aldrig den store løber, men jeg kan mærke, at det giver masser af GOD energi og karma at røre på kroppen, og at være ude i naturen i frisk luft, fremfor inde i et fitnesscenter med høj musik.

Jeg bruger app’en 5K hvor man træner sig op til at løbe 5 kilometer ved at skiftevis løbe og gå. Det passer perfekt til mine dårlige knæ og gravide mave. Så napper jeg et par styrkeøvelser til sidst, for at stramme popo’en lidt op 😉

Da jeg kom hjem renset jeg hurtigt mit ansigt med Chamray Micellar Water (i butik nu, online om et par uger) og et par vatrondeller inden jeg brugte lidt ekstra tid på at tørbørste ansigtet – noget jeg er blevet FULDSTÆNDIG afhængig af! Seriøst – I burde alle sammen prøve det. Det kommer til at blive julegaven til alle mine venner fra mig i år. Det er ligesom om ansigtet vågner til live, samtidig som du forkæler dig selv lidt, ved at bruge tid på at bevæge børsten i rolige, bløde, cirkulerende bevægelser. Huden bliver silkeblød og klar til serum og creme, som for tiden er økologiske SOS Hydra Repair serien fra Mádara.

En ansigtsspray jeg har skrevet om mange gange før, er Caudalies Beauty Elixir. Det er energi og good vibes på spray, jeg lover. Den er lidt pebret i prisen, men ønsk dig den i gave eller forkæl dig selv. Indeholder vindruer, rosmarin og pepperminte – den lækreste coctail og et frisk pust der strammer op porer, fugter og giver glød. Som en spand koldt vand i hovedet, ha ha..

Et andet lækker tip, er Rudolph Cares shampoo og balsam. Herbal Mint Shampoo er fantastisk og giver hovedbunden en kølende fornemmelse. Aldrig har jeg før prøvet økologiske hårprodukter, som skummer så lækkert og balsam som vitterlig giver blød hår – også mit behandlede hår, kan nemt redes ud bagefter.

I mine ører i dag var;  Rihanna, Katy Perry, Beyonce… ren girl power musik!

One Response to “The Best Way To Kick off The Week”

  1. Mathilde

    Skønt Sara!! Altid godt med gode tips til favoritter! Og sikkede megen ros tørbørsten får – den kommer på ønskelisten 🙂

    Reply

Leave a Reply