Big City Must Have

Et produkt som virkelig gør mig nostalgisk, er Cliniques 7 Day Scrub. Jeg startede med at bruge den da jeg var 14 år, og selv om jeg i dag ikke er tro til et eneste produkt, fordi jeg tester så meget i forbindelse med mit arbejde på Eurowoman, så har denne lysegrønner fætter en særlig plads i mit hjerte..

Her i New York har jeg lige fået en ny tube, og brugte den selvfølgelig i bad i morges. Det fantastiske er, at den kan bruges HVER DAG! Perfekt for dig der bor i en storby, cykler til arbejdet eller er udsat for et stresset miljø hvor du kommer til at svede eller . Scrubben renser i dybden og fjerner snavs som blokkerer porrerne og senere kan give dårlig hud.

English:

This mintgreen tube gives me a nostalgic feeling. I started using it when I was 14 years and throughout the years. And even though I’m not faithful to any product beacuse of my job as a beauty editor, I was thrilled to see this one again. You can use it every day, which is great if you live in a big (poluted) city, stay outside alot, if you’re stressed or if as me, bicycle to work and stay inside most of the day in a dry workspace area. I’m going to use it every morning again now, in the shower, to clean out my pores that can cause break outs.

Leave a Reply