Big Mama Still Going Strong

Bloggen halter lidt i disse dage, men det er fordi jeg arbejder non-stop som makeup artist, er sammen med min søn når jeg kommer hjem og ligger og pruster på sofaen resten af aftenen. Jeg er ved at være ret stor og langt henne i min graviditet – uge 34 for at være præcis og kun 6 uger fra min termin. Det er noget med at man tager ca 1/2 kg på om ugen fra nu af, og det kan jeg vidst godt mærke…
I morgen er min første fridag på ret længe. Først skal jeg til jordmoder og så skal jeg holde fri og tage i svømmehallen med min søn (selv om jeg haaaader offentlige bad.. hvad gør man ikke for sine børn)

Alt godt ellers. Jeg er stadig glad for at tage på job, selv om jeg er ret ubrugelig om aftenen når jeg kommer hjem. I dag var jeg på job for Bitte Kai Rand, som altid er en fornøjelse med god energi og positiv stemning. Januar er også bare en af de mest travle måneder, hvor mange modebrands skyder sine kampagner og lookbooks inden modeugen i starten af februar, så nu er det bare med, at få de sidste gode jobs med inden den står på nedpakning af lejlighed, indflytning, ny baby og en helt ny hverdag….

4 Responses to “Big Mama Still Going Strong”

 1. Mathilde

  Hvor et det spændende med alt det nye ? Jeg glæder mig til at følge med på bloggen! Klem

  Reply
 2. Tiril

  Du er en inspirasjon! You go girl, og ta all space du trenger til å fylle på med energi og good vibes. Du er så rå og bra, for en inspirasjon! <3

  Reply
  • Sara

   Tusen takk Tiril! Den kommentaren varmer helt inn i hjertet! Klarer ikke helt å følge tropp med bloggen disse dager, pga makeup jobber, men håper jeg kan bli ved med å inspirere – om ikke andet, i hvert fall to tre ganger om uka. Takk for at du leser med! KH Sara

   Reply

Leave a Reply