Bikini Ready?

Er du klar til bikini sæsonen? Hvis ikke, ser det heldigvis ud som om sommeren lader vente på sig, så du kan stadig nå at stramme lidt op. Flere af jer har  efterspurgt dagbogen jeg skrev for to år siden, da jeg trænede med personlig træner og tabte 7 kg. Hele dagbogen ligger samlet på Eurowoman og I kan læse det, om op- og nedturer, øvelser og madtips her.

En anden ting jeg har været superglad for i år, har været cardio pilates. Jeg testede et forløb for Eurowoman over 5 uger, som jeg har teaset lidt om her på bloggen og skrevet om i vores juni nummer – det magasin der er på gaden én dag mere, før det Juli udkommer.

Cardio pilates er en kombination mellem cardiotræning på en exerciser(en slags stepmaskin), hvor man får pulsen helt op i top og pilatesøvelser på gulv eller springboard, som er fjedervægte der hænger fast i væggen. Træningen har som regel 3 sæt på exerciseren hver time, så din puls er nogenlunde høj hele timen igennem. Dette gør at du forbrænder kalorier i flere timer bagefter.

Jeg har været TOP glad for denne type træning. Det er vanvittig hvor stærk man bliver i sine coremuskler og ens holdning bliver pludselig høj og rank. Jeg føler mig stærk i kroppen og jeg glæder mig virkelig til at komme på træning.

Jeg elsker også at det er en ret feminin form for træning, selv om man sveder og bruger vægte. Holdene i Powerhouse Pilates i Hellerup tager maks 8 personer pr hold, så stemningen er intim og vejledningen af træneren helt i top.

Dette er ikke et sponsoreret indlæg – det er bare noget jeg er nødt til at dele, fordi jeg har været så vanvittig glad for denne slags træning!! Det er effektivt, godt for din krop og du bliver afhængig!

Forløbet jeg testede er ret dyrt, men nu tilbyder Noël, der er indehaver af Powerhouse Pilates et INTENSIVT  forløb på 6 dage, hvor du får smagen for denne slags træning og får et super fundament til at tabe dig eller komme i superform.  I tillæg til træningen disse dag, vil du også få en mindfullness workshop, en manual med foredrag og opgaver du selv kan lave der hjemme, lækre opskrifter på sund mad og en omfattende body composition/måling af din krop. Skynd dig at book, det er superpopulært og holdet starter allerede lørdag 30.juni. Forløbet koster 2.495 kr., men søde Noël giver You Blush læsere 300 kr. i rabat. Læs mere her.

Har du ikke mulighed for at komme hele vejen til Hellerup, findes der også et online forløb, der ligner meget mit forløb over 5 uger. Læs mere her. Og I må endelig bare spørge mig, hvis det er noget I gerne vil vide. 🙂

Leave a Reply