Blogaward

Udklip

HUrra! jeg har fået en blog award – helt fra Sverige, og fra en af de blog jeg daglig tjekker, nemlig Beauty By Julia som blogger for Aftonbladet og Sofis Mode. Tusinde tak!!

Blog awarden er et klap på skulderen for en god blog, og siden skal man;

-Kopiere awarden ind på sin blog

-Linke til personen som har givet awarden

-Skrive 7 interessante fakta om en selv.

-Vælge 7 blogs du gerne vil give awarden videre til, indkluderet personen du har fået awarden fra.

sara 1

Ok – 7 ting du måske ikke vidste om mig:

1: Jeg er fra Norge, men har boet i Danmark i 10 år til august.

2: Jeg er uddannet tøjdesigner, men var mere interesseret i makeuplooket og se makeup artistene arbejde under mit afgangsshow, end min egen kollektion. Startede dagen efter som assistent for en makeup artist, og det er 8 år siden.

3: Eurowoman var årsagen til at jeg bestemt mig for at flytte til Danmark! Jeg læste Eurowoman da jeg boede i Norge, og elsket magasinet. En design konkurrence i magasinet, hvor Gabriella Humnicki vandt, blev mit kald til København – jeg var fuldstændig vild med hendes stil, og googlet mig frem til den skolen hun havde gået på. I dag er Gabriella en af modebranchens dygtigste stylister, og er bedre kendt som Gabi. Se hendes arbejde her

4: Jeg har boet 6 måneder i New York, hvor jeg efter 14 dage kom til at være fast assistent for en af verdens bedste makeup artister, og et af mine store idoler, Gucci Westman.

5: At jeg stadig arbejder som makeup artist, til trods for mit job som skønhedsredaktør på Eurowoman. Hver måned lægger jeg makeup (og nogle gange hår) på en eller flere af Eurowomans modeserier. Love it!

6: Jeg elsker fester, glamour og når man gør noget ud af tingene. Vil gerne være med til at skandinaviske piger (indkluderet mig selv) gør mere ud af sig selv. Her er svenskerne lidt på forkant, faktisk.

7: Min drømmebil er en Jaguar

jaguar

7 andre jeg vil give en blog award:

Beauty By Julia: Super inspirerende skønheds blog, med fokus på sundhed og glamour. Julia deler ud billeder fra sin hverdag, cool celebrity looks, mode og uundværlige tips til enhver beauty junkie

julia

Sofis Snapshots:Sveriges nok mest læste blog, hvor smukke Sofi deler ud af hendes hverdag i New York, med modetips, insider tips og en super glamourøs hverdag. Jeg elsker at se billeder, mens jeg selv længter tilbage.

sofi

Charlotte D: Søde Charlotte opsnapper website og god stil fra www, og viser vej til hvordan du kan få god stil til færre penge. Skriver med humor og er totalt lækker læsning. Yeahy Charlotte!

charlotte

Clamour 4 Glamour: Hudløs ærlige Camille deler ud af sin egen stil og hverdag. Camille er superwoman, mor, folkeskole lærer og blogger for Eurowoman. Mode alle kan være med på!

camille

Miel mon Miel: Covers nye modeblogger og model Christel deler ud af sit skarpe øje og gode stil. Har haft glæden af at arbejde med den smukke pige, og kan nu følge med på gode stil,vintagefund, smykker og modeljobs rundt i verden.

christel

Pudder: Norsk agentur for stylister og makeup artister, med en udmærket blog sektion. Alle artisterne har adgang til bloggen, hvor jobs, billeder og inspiration bliver postet. Kig efter hår og makeup artist Agnes indlæg, altid lige på kornet.

TS_Manikyr_1209_0192

Hanneli: Norske og efterhånden lidt celebre Hanneli var min slyng veninde da jeg boede i NY. Model, stylist, fotograf og brilliant blogger – pigen kan det hele, og rejser verden over på jagt efter god stil. Hannelis talent er senest opfanget af VOGUE, som hun også blogger for. Respekt og way to go!

hann

Leave a Reply