Blorange – den nye hårfarve

Vil du være helt med på noterne når det kommer til hårfarve – eller måske årets pastelfarve – skal du notere dig blorange. Det er ikke lyserød eller rosenguld, som hittede sidste år, men en udvasket orange – blond orange, som har en utrolig flatterende effekt på langt de fleste hudtoner.
Der findes selvfølgelig flere nuancer, også alt efter hvilken hårfarve der er dit udgangspunkt, så er du i tvivl, er det altid en god ide, at få farvet håret hos frisøren. Jeg kunne ikke vente, så i morges testede jeg ud, en lille cocktail som kan give et fint og udvasket blorange resultat, hvis du som mig, er blond og vil have et resultatet, der blot varer en hårvask eller to. (max)

SÅDAN gør du:

Vask håret normalt med shampoo

Miks Shu Uemura Colour Lustre i farven Venetian Blonde med et pump eller to af Maria Nilas Colour Refresh i farven Bright Copper og fordel det jævnt i håret.  (begge disse produkter er farveopfriskende produkter, dvs de er beregnet til at give håret en toningsfarve.)

Lad produkterne virke i 3-5 minutter. Jeg lod mit sidde i måske 3 minutter. Næste gang vil jeg lade det blive i lidt længere. Maria Nilas produkt indeholder helt klart det mest pigment af de to – derfor miksede jeg de to. Vil du have en lidt kraftigere farve, vil jeg tro, du blot skal komme mere af denne i din miks.

Gigi Hadid med en svag Blorange tone, der har givet mest farve til hendes highlights hun i forvejen havde.

Smukke Rosie Huntington-Whiteley med en helfarvet blorange farve (og utrolig fin ørering…)

Giorgia May Jagger, som siges at have startet blorange trenden, men en lækker, lidt “beskidt” og udvasket farve.

Skuespillerinden Emma Roberts med hendes ginger blorange i en lidt mørkere nuance.

4 Responses to “Blorange – den nye hårfarve”

 1. riham

  Hej Sarah har du født? ? Jeg har siddet spændt side igår fordi jeg drømte du fødte en dreng der slet ikke kogende sin lillebror og nu venter jeg for at høre om det rigtigt? ??

  Reply
  • Sara

   Hej, nej jeg har ikke født endnu… derimod har jeg fået lavet negle, som jeg viser om lidt 🙂 LIllebror lader vente på sig!

   Reply
 2. Malene

  Hej.
  Jeg vil høre om, du har erfaring med, om man kan nøjes med hårkuren fra Maria Nila kun eller skal der begge til for at få den farve du har?

  Reply
  • Sara

   Hej Malene, jeg tror sagtens du kan nøjes med Maria Nila. Den har lidt kraftige pigmenter, så var jeg dig, ville jeg prøve med en lille del Maria Nila iblandet en almindelig ikke-farvet balsam først, så du kan se hvor meget farve, den giver lige til dit hår. Så kan du regulere efterhånden, om du vil have mere eller mindre farve. 🙂 VH Sara

   Reply

Leave a Reply